Zlatan e interzis de FIFA la Mondial! Motivul pentru care Ibrahimovici nu poate juca la CM 2018

  • njwc.info
  • aprilie 6, 2018
  • 0

, de-abia transferat la LA Galaxy, a devenit oficial coproprietarul și ambasadorul casei de Bethard, ceea ce contravine articolului 25 din Codul de Etică .

Retras de la națională în urmă cu doi ani, Ibrahimovici visează totuși să joace la Mondialul din Rusia, afirmând că „dacă vreau, voi fi acolo”. Și debutul suedezului la Galaxy, în MLS, când a marcat de două ori, i-a făcut pe mulți oficiali ai federației de la Stockholm să spere într-o întoarcere fulminantă a marelui Zlatan scrie

Există însă o problemă. Foarte mare. Atacantul în vârstă de 36 de ani tocmai și-a oficializat contractul cu Bethard, o scandinavă înregistrată în Malta. Este coproprietar și ambasador.

A FOST ANCHETAT CÂT ERA LA MANCHESTER UNITED

„Am fost multă vreme intens curtat de casele de pariuri de-a lungul carierei, dar până acum nimic nu m-a atras”, a declarat Ibra. „Cu Bethard, totul e diferit”.
În perioada în care era la Man. United, a fost anchetat de forul englez pentru legătura cu Bethard. Și, sigur, n-ar putea juca la Mondial, chiar dacă ar vrea. FIFA i-ar bloca revenirea!

Potrivit articolului 25 din Codul de Etică al forului internațional, un jucător activ nu are voie să promoveze sau să devină asociat la o casă de pariuri: „E interzis să ia parte, direct sau indirect, la pariuri, jocuri de noroc, loterii sau evenimente similare conectate cu meciurile de fotbal. E interzis să dețină acțiuni, activ sau pasiv, în companii care participă la asemenea tranzacții”.

„Bethard e o companie cu rădăcini suedeze, fondatorii s-au născut în orașul meu, le plac provocările și vor să facă lucrurile diferit” Zlatan Ibrahimovici, atacant LA Galaxy

„Prin acest acord, nu vom avea doar un ambasador extraordinar, ci și un coproprietar foarte implicat, care va împinge afacerea înainte”
Eric Skarp, coproprietar Bethard

Lasă un răspuns