Ziua Protecţiei Civile va fi marcată la sediul ISU Arad

  • njwc.info
  • februarie 25, 2016
  • 0

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad, organizează vineri, 26 februarie, la sediul unităţii din str. Andrei Şaguna începând cu ora 10.00 o serie de manifestări dedicate  zilei „Protecţiei Civile” din România.

Astfel, începând cu ora 10.00 va avea loc ceremonialul militar de avansare înaintea expirării termenului minim în grad a ofiţerilor şi subofiţerilor care s-au remarcat prin executarea de misiuni deosebite.

„După finalizarea ceremoniei militare porţile unităţii se deschid pentru toţi cei care vor să vadă noua tehnică de intervenţii intrată în dotarea inspectoratului”, spune căpitan Pleşca George, purtător de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad.

Asociaţia „Pompierul Arad” va premia cele mai frumoase desene cu tematică de pompieri – protecţie civilă realizate de către copii de la „Palatul Copiilor”. De asemenea ofiţerii şi subofiţerii din cadrul Inspecţiei de Prevenire au desfăşurat toată săptămâna activităţi dedicate informării preventive specifice protecţiei civile în şcoli si în centrele comerciale din municipiul Arad.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns