UTA II s-a reunit în această dimineață cu 33 de fotbaliști și patru antrenori

Niciun comentariu

Agitație mare în această dimineață pe arena „Motorul” din Aradul Nou. Nu mai puțin de cinci tehnicieni și 33 de fotbaliști au dat startul provocărilor UTA II în Liga a 3-a și Elite Under 19. Roland Nagy a ținut să aibă o scurtă ședință cu noul staff tehnic al tinerilor „textiliști” format din: Cristian Păcurar, Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin, acesta din urmă fiind responsabil cu pregătirea portarilor.

„Principalul” primei echipe, dar și restul tehnicienilor, au avut o scurtă discuție și cu jucătorii participanți la antrenamentul în formula extinsă, ce i-a cuprins pe cei din propria „pepinieră” și anume: Mureșan, Guia – portari; Savin, A. Bodri, Roșu, Rogojan, L. Bodri, Gabor, Ciucifara, Curta, Varga, Bene, D. Lazăr, Al. Lazăr, Adam, Mager, Bătrân, Pop, Iova, Vasile, Marica, Cociuba, T. Bodri, Ghiunghiuș, Brănișteanu, Țurcanu – jucători de câmp, șapte fețe noi.

În primul rând este vorba despre trei francezi, care au sosit la Arad prin intermediul unei mai vechi cunoștințe, impresarul Mihai Joița. Este vorba despre Ela-Ela Johan (atacant, 20 de ani, care a mai activat în România la Delta Tulcea), Slimane Boumali (mijlocaș defensiv sau stânga, 20 de ani, ex. Saint Etienne) și Kevin Collet (mijlocaș dreapta, 21 de ani, Olimpique Lyon). De la CSȘ Drobeta Turnu Severin a sosit fundașul lateral, Robert Vacuța (19 ani), iar de la CSM Iași, fundașul central Vlad Constantinescu (19 ani). În fine, fotbaliștii de 17 ani crescuți de Bihorul Beiuș: Alex Lezeu ( mijlocaș) și Cătălin Iștoc (atacant) au fost la reunire, dar nu s-au dezbrăcat fiindcă au acuzat probleme medicale. De altfel, și portarul Răzvan Revesz a fost la stadion, dar urmează să facă un RMN la genunchi. Toma a avut o problemă de ordin personal a fost învoit de stafful tehnic.

În total au fost 33 de jucători la această primă acțiune, de mâine urmând să fie susținută și vizita medicală, dar și câte un antrenament zilnic. Probabil, vor mai cădea și fotbaliști de la prima echipă, care vor evolua constant în Liga a 3-a (la Șiria) și Elite (Sânicolau Mic).

Category: Sport
Tags:

Lasă un răspuns

monaliza.kiev.ua
Meniu