UTA ar putea oficializa primele transferuri ale verii. Numele lor: Andor și Bodea

  • njwc.info
  • iulie 25, 2016
  • 0

Odată reveniți din Austria, antrenorii „Bătrânei Doamne” au pus din nou problema întăririlor în fața conducerii clubului. De data aceata, șefii s-au mișcat ceva mai bine și l-au adus la Arad pe Cristian Andor (foto).

Fostul căpitan al lui FC Bihor, care în returul sezonului trecut a evoluat la FC Brașov era dat ca sigur în lotul celor de la Concordia Chiajna. A fost și în cantonament cu ilfovenii în Turcia, dar la revenirea acasă i s-a comunicat că e liber să-și caute o altă formație. UTA a intrat rapid pe fir, iar rapidul fotbalist de bandă a și ajuns în orașul nostru și, în mod normal, ar trebui să participe la antrenamentul din această seară. Andor face 27 de ani pe 18 august și este din Oradea. Are multe partide la nivelul ligilor doi și trei, dar și o aventură în Liga 1, în sezonul 2009-2010, la Gaz Metan Mediaș.

Totodată, „alb-roșii” intenționează să-l „repatrieze” și pe Roberto Bodea. Plecat în urmă cu un sezon la Performanța Ighiu, goalkeeperul de 23 de ani a avut prestații apreciabile și se părea că va rămâne sub comanda lui Adorian Himcinschi. Un scurt-circuit l-a readus acasă, iar UTA dorește să-i mai dea o șansă, mai ales că după plecarea lui Anca Trip, îl avea la dispoziție ca senior doar pe Bogdan Miron.„E talentat și el al nostru, mai vrem să ne dăm o șansă unul altuia. Poate am greșit și eu puțin în trecut, poate s-a mai maturizat și el, cred că Bodea poate fi o soluție pentru UTA. I-am comunicat acest lucru lui Roli (n.a. Nagy), mai departe nu știu ce discuții au fost sau vor fi cu jucătorul”, a menționat Dan Țapoș, antrenorul cu portarii al „alb-roșiilor”, care a lucrat cu Bodea de la 15 ani.

Despărțirea lui Bodea de Performanța a fost confirmată de președintele clubului.Iniţial ne-am înţeles, dar apoi fotbalistul s-a răzgândit şi nu a mai acceptat propunerea noastră. Nu ştiu ce s-a întâmplat, de ce şi-a schimbat decizia. Este o chestiune care-l priveşte” a declarat Gheorghe Dănilă pentru ziarulunirea.ro.

Codru Grădinariu nu a dorit să vorbească încă de certitudini. „La antrenamentele UTA-ei participă doar fotbaliști care au actele în mână și cu care ne-am înțeles în principiu. Nu aș vrea, totuși, să dau nume până când nu e semnat ceva”, a precizat directorul general al arădenilor.

Lasă un răspuns

цены на ремонт квартир

Нашел в интернете авторитетный веб портал , он описывает в статьях про progressive.ua.
www.topobzor.info