Una dintre cele mai iubite trupe rock se reuneşte după 23 de ani

  • njwc.info
  • martie 27, 2016
  • 0

Rockerii de la Guns N’ Roses au confirmat printr-un teaser video de pe pagina oficială a trupei că se vor reuni, după 23 de ani de la destrămare, în cadrul turneului din America de Nord din această vară, care va cuprinde 21 de oraşe, nefiind stabilite şi datele concertelor, informează music.com.

Unul dintre cele mai mari evenimente ale scenei muzicale va avea loc în acest an, cei de la Guns N’ Roses confirmând 21 de oraşe pentru turneul trupei într-un teaser video, cu o melodie pe fundat fredonată de solistul Axl Rose şi acompaniată de chitara lui Slash, acest lucru petrecându-se pentru prima oară după 23 de ani. Noile date programate pentru turneu vor avea loc după aşteptata apariţia a trupei în cadrul Festivalului Coachella din aprilie.

Faptul că Axl Rose, Slash şi basistul Duff McKagan se vor reuni pentru cel puţin un spectacol la Coachella a fost anunţat deja, dar se pare că îşi vor extinde reuniunea din acest an cu cel puţin 21 de concerte programate. Nu se cunosc detalii suplimentare, însă singurele informaţii făcute publice sunt cele din cadrul unui video de 15 secunde postat pe site-ul oficial al formaţiei, pe 25 martie, în care apar numele oraşelor din SUA în care vor cânta.

Turneul în care trupa se va reuni va începe în vară, după concertele de la Coachella de pe 16 aprilie şi 23 aprilie, care se vor ţine în Indio, California. În mod surprinzător, printre oraşele care figurează în lista celor programate în turneu lipseşte oraşul natal al membrilor trupei, Los Angeles. Aceştia vor cânta în Mexico City între 19-20 aprilie. Va fi pentru prima oară de când Axl Rose şi Slash, care au avut numeroase conflicte, vor cânta împreună de la turneul lor din 1993 din Buenos Aires.

De asemenea, se zvoneşte că formaţia ar participa la Festivalul Glastonbury din Marea Britanie, din iunie, deşi toate trupele capete de listă au fost anunţate pentru acest eveniment.

Mult-aşteptatul turneu va reuni oraşe precum Atlanta, Boston, Chicago, Cincinnati, Dallas, Detroit, Houston, Kansas City, Nashville, New Orleans, New York, Orlando, Philadelphia, Phoenix, Pittsburgh, San Diego, San Francisco, Seattle, St. Louis, Toronto şi Washington D.C.

Formaţia californiană Guns N’ Roses a fost fondată în 1985, la Los Angeles. Trupa a lansat până în prezent albumele „Appetite for Destruction” (1987), „G N’ R Lies” (1988), „Use Your Illusion I” (1991), „Use Your Illusion II” (1991), „The Spaghetti Incident?” (1993) şi „Chinese Democracy” (2008).

sursa: ; foto: 

Lasă un răspuns

220km.net

もっと

www.ivf-lab.com