Un tânăr a fost snopit în bătaie, ajungând cu răni la spital, după ce trei indivizi au intrat peste el în mașină, marți seara, în centrul Aradului.

  • njwc.info
  • noiembrie 24, 2015
  • 0
Un fel de reglare de conturi, de răzbunare i-am putea spune după ce am auzit varianta victimei spusă prin vocea angajatorului său.
Tânărul – care este angajat ca bodyguard la un local situat la parterul unui mall din Arad – se pregătea să plece cu autoturismul său pe care-l parcase în centrul Aradului, când s-a trezit sub o ploaie de pumni și picioare, venită de la trei indivizi. Concluzia victimei: fusese urmărită. “L-au urmărit și i-au dat în cap”, ne-a spus patronul victimei. De unde “i se trage” tânărului bătaia?

“Sâmbătă l-a scos pe un băiat afară din local. Era în stare de ebrietate, se lua de fete, lua băutura de pe mesele clienților. Și l-a scos afară! Băiatul l-a amenințat că <<o să vezi tu!>> și în seara asta s-a întâmplat. Când să plece cu mașina, i-au deschis ușa și au intrat peste el în mașină. Doi pe o parte și unul pe partea cealaltă. Și l-au lovit: cu pumnii, cu picioarele. L-au spart tot. E plin de sânge, mașina e plină de sânge”, a povestit pentru aradon.ro patronul localului.

Mai mult de atât, spune angajatorul, aceiași oameni făceau presiuni asupra patronului localului pentru a le da paza clubului. “Băieții tot voiau să ia paza, dar eu n-am cum să le dau paza lor. Și-au făcut firma de pază. Ar vrea să ia obiectivul acolo, dar eu nu vreau. Atunci cu forța… îmi bate bodyguard-ul”, a mai spus patronul localului.

Între timp, Inspectoratul de Poliție Arad a fost sesizat despre cele întâmplate marți seara și urmează să efectueze cercetări și să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat. Cert este că victima va depune plângere.
Rămâne de auzit și varianta celeilalte părți…

sursa aradon.ro

Lasă un răspuns