Un selfie pe malul unui râu a dus la moartea a 7 oameni

  • njwc.info
  • iunie 23, 2016
  • 0

Șapte tineri s-au înecat într-un fluviu din India după ce unul dintre aceștia a fost luat de un curent puternic de apă, când încerca să facă un selfie. Ceilalți șase au murit încercând să se salveze unii pe alţii.

 

„Şapte tineri au plecat ieri să facă o baie în fluviul Gange şi unul dintre ei, în timp ce facea fotografii selfie, şi-a pierdut echilibrul şi a fost măturat de un curent puternic de apă”, a declarat un oficial al poliţiei, informează Agerpres.

 

„Cei şase prieteni care îl însoţeau s-au înecat pe rând încercând să se salveze unii pe alţii”, a precizat sursa citată. Poliţia nu a mai putut decât să aducă trupurile la mal.

 

Decesele au avut loc în districtul Kanpur, la aproximativ 89 de kilometri vest de oraşul Lucknow, capitala statului Uttar Pradesh din estul Indiei.

 

Autoritatile indiene au declarat la inceputul acestui an 16 zone in care sunt interzise fotografiile selfie din jurul capitalei financiare Mumbai, dupa ce mai multe decese au fost raportate in timpul sesiunilor foto de autoportrete.

 

 

Sursa:

Lasă un răspuns