Un barbat din Campina a fost ucis pentru ca a cautat in ghena nepotrivita. Oamenii dau vina pe “mafia gunoiului”

Niciun comentariu

Greu de crezut, dar s-a ajuns la moarte de om pentru gunoiul din ghena. S-a intamplat la Campina, in judetul Prahova.

 

Un batran care cauta printre resturile aruncate de altii, a fost batut un barbat care dorea sa valorifice aceleasi deseuri. Victima s-a stins cateva zile mai tarziu in spital, iar agresorul a fost arestat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

O ghena de gunoi din centrul municipiului Campina a fost scena teribilei intamplari. Neculai Simion, in varsta de 87 de ani, rascolea prin gunoaie, nu departe de locuinta sa. L-a suparat pe un alt barbat, mai tanar si mai puternic decat el, care se credea stapan pe gunoiul din zona si a vrut sa-l alunge.

Florentin Cioca, Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova: “Inculpatul i-a solicitat victimei sa plece din zona ghenei de gunoi in care el cauta si intrucat victima nu a vrut, i-a aplicat acesteia 2 lovituri cu un bat. Victima s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se de beton”

Trecatorii au chemat imediat ambulanta, iar batranul a fost dus la spital. Din pacate, era in stare grava si nu si-a mai revenit.

Gabriela Popescu, directorul medical al Spitalului Campina: “A fost adus de un echipaj al ambulantei un barbat de 87 de ani in compartimentul de primiri urgente, acesta fiind in stare comatoasa, Glasgow 3, cu stare generala extrem de grava, motiv pentru care a fost trimis la spitalul din Ploiesti”.

Localnicii se tem ca asemenea conflicte ar putea face si victime colaterale. Sunt convinsi ca in zona exista o mafie a gunoiului, iar cei care traiesc din deseuri sunt periculosi. “Fiecare are zona lui si daca vii pe locul lui te zgorneste. Stiu ca vine si noaptea si la 12, si la 1”, spune un localnic.

Arestat initial pentru vatamare corporala, agresorul e cercetat acum pentru lovituri cauzatoare de moarte. Suspectul a mai fost condamnat pentru furt si iesise din inchisoare anul trecut. Nu mai tinea legatura cu familia sa si s-ar putea intoarce dupa gratii pentru 10 ani.

 

Sursa: www.stirileprotv.ro / Foto:

Category: njwc.info
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Meniu