Un al doilea atac terorist a avut loc în Spania. O mașină a lovit un grup de oameni în orașul Cambrils. Cinci suspecţi au fost uciși

  • njwc.info
  • august 18, 2017
  • 0

Un al doilea atac terorist a fost comis în Spania, la doar câteva ore după atacul terorist din Barcelona. O mașină care circula cu mare viteză a lovit șapte oameni. Poliția a intervenit și i-a ucis pe teroriști. Indivizii aveau legături cu atacul din Barcelona, spun autoritățile.

Potrivit presei spaniole, în jurul orei locale 01.30 (02.30 ora României) poliția spaniolă a declanșat o vastă acțiune anti-teroristă în orașul Cambrils, din Catalonia. Împușcăturile au provocat panică printre turiștii aflați în zonă, care au fugit.

Cu câteva minute înainte, o mașină în care se aflau 4 indivizi a lovit în plin un grup de oameni. Șapte persoane, între care și un polițist, au fost rănite.

Intervenția rapidă a poliției a dus la eșecul atentatului. ”Evitați să ieșiți pe stradă și rămâneți în case”, a fost mesajul autorităților pentru localnici. Cei patru atacatori din mașină au fost uciși de forțele de intervenție. Un al cincilea suspect, care era pe jos, a fost rănit și arestat, dar a murit ulterior.

Un martor a filmat scenele ce au urmat operațiunii poliției. Pe asfalt, trupurile celor patru teroriști din mașină zăceau fără suflare. Indivizii purtau centuri explozive, spune presa locală, dar nu au reușit să le declanșeze.

Potrivit autorităților spaniole, cei 5 indivizi aveau legături cu atentatul comis la Barcelona, cu doar câteva ore mai devreme, soldat cu 13 morți și 100 de răniți.

De asemenea, ar avea legături și cu o explozie produsă miercuri la Alcanar, soldată cu un mort și 7 răniți. Se pare că o celulă teroristă plănuia să pună explozibil în furgoneta ce urma să fie folosită la Barcelona și, accidental, s-a produs deflagrația noteaza

Lasă un răspuns

http://220km.net

https://salon-svadebny.com.ua

http://lkredit.com.ua