Ultima ofertă a Barcelonei pentru superstarul care a devenit o obsesie

Niciun comentariu

Barcelona este campioană în La Liga şi se gândeşte deja la sezonul următor. Ernesto Valverde a reuşit să ia titlul încă de la primul sezon pe banca grupării blaugrana, iar principalul obiectiv pentru sezonul următor este UEFA Champions League. După achiziţionarea lui Coutinho, în iarnă, pentru 160 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri, catalanii vor să aducă un nou superstar pe Camp Nou.

Este vorba despre Antoine Griezmann, care a devenit deja o obsesie pentru Barcelona, scrie presa din Spania. Atacantul lui Atletico Madrid a avut mai multe e cu formaţia catalană, iar discuţiile dintre cele două cluburi durează de mai bine de un an. Vârful de 27 de ani are o clauză de reziliere de 200 de milioane de euro, care de la 1 iulie va scădea la 100 de milioane de euro.

De când a ajuns la Atletico Madrid, în 2014, Griezmann a devenit unul dintre cei mai buni atacanţi din lume. De ceva vreme se află pe “radarul” catalanilor, care s-au decis să dea “atacul decisiv” în această vară. Şi şansele ca mutarea să se concretizeze sunt mari, mai ales având în vedere dorinţa fotbalistului de a pleca.

Griezmann a reuşit 27 de goluri şi 14 pase decisive în 46 de partide disputate în acest sezon pentru Atletico şi este văzut de Valverde drept fotbalistul perfect pentru un atac de vis, alături de Messi şi Suarez.

27 de ani are Griezmann

100 de milioane de euro e cota de piaţă a lui Griezmann scrie

Category: Sport
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Meniu