Timisoreanul Werner Wolff face minuni la Tarom. Compania are cele mai mari venituri din ultimii 4 ani si pierderi la jumatate fata de 2017

  • njwc.info
  • august 24, 2018
  • 0

Cand omul sfinteste locul. Rezultate uluitoare pentru compania nationala Tarom de cand fraiele au fost preluate de timisoreanul Werner Wolff.

A inregistrat in primele sase luni din 2018 cele mai mari venituri si afaceri din ultimele patru semestre, dupa cum o arata situatia financiara partiala pentru acest an.

Reprezentantii companiei aeriene se asteapta chiar la profit, fie el si simbolic, pentru 2018, datorat masurilor fara precedent luate de noua conducere. Werner Wolff a renegociat contracte vechi, a facut economii de milioane de euro si a inchiriat avioane la pret mai bun. Apoi a vandut doua avioane ce stateau in hangar cu peste 5 milioane de dolari.

Alte doua avioane, care au intrat in circuitul comercial din iunie, au crescut capacitatea companiei cu 8%, iar acest lucru se va vedea in special in rezultatele care cuprind lunile de vara.

Surpriza acestui an de la Tarom a fost anuntul plasarii unei comenzi pentru cinci avioane Boeing 737 MAX 8, cu o valoare de 586 milioane dolari. Compania ar urma sa primeasca avioanele pana in 2023.

La toate acestea se adauga noi destinatii, nu doar de pe aeroportul din Bucuresti, ci si de pe aeroporturile din tara. Compania va zbura si spre piete noi, cum sunt cele din Est: Baku, Odessa, Tbilisi sau Erevan.

Tarom a inregistrat in prima jumatate din acest an o cifra de afaceri neta de peste 530 de milioane de lei, cel mai bun rezultat din ultimele patru semestre similare, pentru care exista date publice.

Timisoreanul Werner Wolff a preluat sefia TAROM in noiembrie 2017 scrie

Lasă un răspuns