Tănară in vărstă de 16 ani violata la ARAD

  • njwc.info
  • noiembrie 4, 2015
  • 0

O tânără în vârstă de 16 ani a fost violată, aseară, la Arad, agresorul său, Cristian Falkus, fiind arestat astăzi pe o perioadă de 30 de zile, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea procurorilor, dispunând arestarea preventivă a lui Cristian Falkus.

„Probatoriul administrat în cauză, până la acest moment procesual, a relevat faptul că, în data de 03.11.2015, în jurul orelor 23,00, în timp ce se afla la domiciliul său din mun. Arad, judeţul Arad, prin constrângere fizică şi ameninţare, respectiv prin exercitarea unor acte de violenţă, a întreţinut raport sexual cu persoana vătămată P.M.A. (minoră în vârstă de 16 ani), împotriva voinţei acesteia. Urmare actelor de violenţă exercitate de inculpat persoana vătămată a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare 1-2 zile îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.

„Facem precizarea că urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, mai precizează procurorii.

 sursa newsar.ro

Lasă un răspuns

www.pharmacy24.com.ua

https://best-cooler.reviews/