Statul vinde mașini de lux. Vezi la ce prețuri

  • njwc.info
  • iunie 19, 2016
  • 0

Statul vrea să recupereze niște bani de la datorinici și să mai bage ceva în sacul bugetului de stat, fapt pentru care s-a pus pe vânzarea mai multor bunuri confiscate de instanţe. Vânzătorul este Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), care scoate la licitație maşini de top după condamnarea foştilor proprietari. Lista ANAF cuprinde un Lamborghini, două Maserati. În ograda ANAF mai sunt și alte mașini de lux: :Audi Q7, BMW X5 si Seria 5, Mercedes S Class și un Jaguar.

 

Bolidul  Lamborghini Gallardo i-a apartinut omului de afaceri Hary Mironescu, condamnat pentru evaziune fiscală şi trafic de ovule în dosarul Sabyc.

 

Cele două Maserati Quattroporte sunt scoase la vânzare pentru 14 şi  respectiv 16 mii de euro. Jaguar XKR are pretul de pornire de 11 mii de euro. Toate licitaţiile organizate de ANAF sunt obligatoriu prezentate înainte pe site-ul instituţiei. Anunţul trebuie să cuprindă data, locul şi preţul de pornire al licitaţiiilor.

 

Sursa:

Lasă un răspuns

ソース

>https://nissan-ask.com.ua
http://nissan-ask.com.ua>https://nissan-ask.com.uahttps://nissan-ask.com.ua<>https://nissan-ask.com.uahttp://nissan-ask.com.ua>https://nissan-ask.com.uahttps://nissan-ask.com.uahttps://nissan-ask.com.uahttp://nissan-ask.com.ua>https://nissan-ask.com.uahttps://nissan-ask.com.ua<>https://nissan-ask.com.ua
http://nissan-ask.com.ua>https://nissan-ask.com.uahttps://nissan-ask.com.ua<
гинеколог осмотр