Simona Halep: În 2016 o să fiu mai puternică

  • njwc.info
  • noiembrie 10, 2015
  • 0

Simona Halep încheie anul 2015 pe locul al doilea în lume și spune, într-un , că este cel mai bun din cariera ei, dar că pentru 2016 și-a propus să fie mai puternică și să aibă rezultate mai bune.

 

„Indian Wells a fost momentul de vârf al anului, este cel mai important titlu din cariera mea”, a declarat Simona Halep pentru WTA. „Am jucat foarte bine și în vară, am ajuns pentru prima dată în sferturi și în semifinale la US Open, am mai jucat două finale înainte și, chiar dacă am pierdut devreme la Roland Garros și Wimbledon, sunt mulțumită de sezonul meu. Am fost mai relaxată și mai încrezătoare și m-am bucurat de fiecare meci jucat”, a completat ea.

Simona Halep spune că învață și cum să facă față presiunii generate de numărul mare de fani, din țară și din străinătate. „În țară toți îmi spun că trebuie să câștig fiecare meci. Am învățat să joc fără presiune, așa mă pot concentra mai bine și pot câștiga meciuri dificile. Încerc să nu mă gândesc la ce spun oamenii despre jocul și rezultatele mele. Știu că românii vor să câștig toate meciurile și fac tot posibilul să fac asta”, spune numărul doi mondial.

Simona a vorbit și despre planurile de viitor. „Acum vreau să-mi iau o vacanță, desigur. Nu mă voi mai gândi la tenis o perioadă, însă apoi mă voi întoarce și voi munci din greu. Vreau să devin mai bună, să mă descurc mai bine anul următor. Atunci voi fi mai puternică”, a mai declarat ea pentru WTA.

sursa digi24.ro

Lasă un răspuns

автополив

https://www.chemtest.com.ua/

https://progressive.ua