Simona Halep este ”marathon woman”, iar confruntarea dintre ea și Lauren Davis de la Australian Open a fost una epică, un adevărat ”thriller”, a scris presa internațională.

  • njwc.info
  • ianuarie 20, 2018
  • 0

”Halep supravieţuieşte unui thriller de 48 de ghemuri şi aproape patru ore. A fost un mare spectacol, pe alocuri chiar dantesc. Publicul s-a bucurat de spectacol şi pe reţelele de socializare sportivi din toate ţările au aplaudat efortul titanic al acestor luptătoare”, notează As.

”Simona Halep salvează mingi de meci şi o învinge pe Lauren Davis într-un meci epic”, scrie . ”Liderul mondial Simona Halep a supravieţuit unei lupte epice cu americanca Lauren Davis”, adaugă britanicii.

„Simona Halep se agaţă de visul Australian Open după ce a câştigat un maraton cu Lauren Davis”, a titrat The Telegraph. ”Liderul mondial Simona Halep nu are un sponsor pentru îmbrăcăminte la Australian Open, o oportunitate ratată pentru cineva, având în vedere că românca a petrecut trei ore şi 44 de minute pe teren astăzi, la meciul său din turul trei”, notează The Telegraph.

”Halep marathon woman”, a notat şi adăugând că românca a ieşit victorioasă după un meci de trei ore şi 45 de minute.

Lasă un răspuns

https://topobzor.info

website page development