Sergiu Bîlcea încearcă să îşi aroge merite privind reducerea abonamentului de transport pentru elevi. În realitate este o măsură a Guvernului

Niciun comentariu

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad Sergiu Bîlcea a organizat o conferinţă de presă în care a scos în evidenţă faptul că elevii din mediul rural vor beneficia de o reducere semnificativă a abonamentului la transportul cu autobuzul.

Practic, Sergiu Bîlcea şi CJA încercă să îşi aroge nişte merite pe care nu le au. Decizia prin care se iau aceste măsuri privind transportul în comun al elevilor a fost luată de Guvernul României.

„35% dintre călători, care sunt elevi, beneficiază de această scădere! Atenţie, însă, este vorba strict despre cursele regulate ale Companiei de Transport Public, nu mă refer şi la operatorii privaţi! Am vrut să fac aceste precizări şi pentru că am încheiat un an important, din punct de vedere al investiţiilor în Compania de Transport Public, unde Consiliul Judeţean are o participaţie de 28%. Îmi pare bine că putem veni în sprijinul arădenilor şi că această scădere va veni în sprijinul câtorva zeci de mii de familie. Încercăm, în mediul rural, să creştem calitatea transportului, chiar dacă unele rute sunt menţinute în viaţă pentru un număr foarte scăzut de beneficiari şi nu sunt profitabile”, a declarat Sergiu Bîlcea, în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta a „uitat” să menţioneze faptul că aceste măsuri vin în urma unei hotărâri de Guvern, în dorinţa de a puncta la capitolul imagine.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

http://agroxy.com
Meniu