Scrisoarea unei amante pentru femeile măritate din întreaga lume: ”Vă vine sau nu să credeţi, e vorba de mai mult decât SEX”

  • njwc.info
  • martie 7, 2016
  • 0

O femeie din SUA a publicat o scrisoare deschisă în care mărturiseşte că este amanta unui doctor căsătorit de 11 ani, scrisoare menită să le ajute pe femei să îşi păstreze căsnicia.

 ”Majoritatea femeilor m-ar descrie drept o curvă, o distrugătoare de căsnicii, însă eu cred că sunt un ‘bandaj’ pentru relaţii. Dacă soţul tău e rănit, eu sunt un plasture temporar care ajută la vindecarea rănilor. Mă văd cu ‘Big Bear’ de 7 ani. E un chirurg de succes căsătorit de 11 ani, care locuieşte într-o vilă din Chicago alături de soţie şi cei doi copii. ‘Big Bear’ mi-a cumpărat şi mie un apartament la 3 kilometri de casa lui. Nu m-am văzut niciodată drept ‘cealaltă femeie’, mai ales că relaţia este atât de lungă. Dar am darul de a transforma lămâia în limonadă (n.r. aluzie la expresia englezească ”When life gives you lemons, make lemonade”). Aşa că m-am gândit să le ajut pe femeile măritate care vor să înţeleagă de ce le înşală soţii. Vă vine să credeţi sau nu, e vorba despre mai mult decât sex. Bărbaţii vor ca soţiile lor să le fie mame, prietene şi terapeute. Fii femeia de care s-a îndrăgostit înainte de nuntă, de ea s-a îndrăgostit! Soţia lui ‘Big Bear’ este o mamă extraordinară pentru copiii ei, dar este o prietenă, o terapeută şi o ‘mamă’ groaznică pentru soţul ei. Vă vine să credeţi sau nu, în majoritatea timpului pe care îl petrec cu ‘Big Bear’ nu facem sex. Ascultăm jazz, bem vin şi discutăm ştirile. Mă bucur de fiecare secundă petrecută cu ‘Big Bear’, ştiind că voi dispărea atunci când soţia lui va lua decizia să se schimbe. Când mă va părăsi, voi da peste un alt bărbat ‘rănit’, care are nevoie de un pansament temporar. Cea mai bună cale de a face femeile ca mine să dispară este să ţineţi cont de sfatul meu. Dar încă ceva: sfaturile se aplică doar dacă soţul tău s-a căsătorit cu tine fiindcă te iubeşte. E important să ştii de ce a ales să se căsătorească cu tine”, scrie amanta în scrisoarea deschisă.

Sursa:  / Foto:

Lasă un răspuns