Scene de Hollywood pe şoselele din România: taximetrist băut a fugit de poliţişti şi a făcut accident

  • njwc.info
  • aprilie 23, 2016
  • 0

Un taximetrist băut le-a dat bătăi de cap poliţiştilor din Gherla. Bărbatul a pornit într-o cursă nebună cu agenţii pe urme, care încercau să îl tragă pe dreapta.

Un taximetrist care se afla în stare de ebrietate avansată a fost la un pas să fie lovit de tren, pentru că nu a oprit la calea ferată, iar la final a intrat cu maşina în gardul unei case.

Oamenii legii l-au supravegheat de la distanta si au asteptat ca acesta sa se puna cu masina in miscare pentru a-l putea opri in trafic. I-au facut semnalele regulamentare de oprire, dar taximetristul a accelarat si mai mult.

Politistii au pornit in urmarirea acestuia. La iesirea din oras, oamenii legii spun ca taximetristul a trecut cu masina pe culoarea rosie a trecerii la nivel cu calea ferata, fiind extrem de aproape de a fi lovit de tren.

Urmarirea a continuat in localitatea vecina, Mintiu Gherlii. Acolo, soferul a vrut sa se faca nevazut pe o strada care duce in camp, dar din cauza vitezei si a alcoolului, a ratat o curba si s-a oprit in gardul unei case de pe marginea drumului.

Politistii au chemat o ambulanta pentru a-i acorda soferului ingrijiri medicale, dar din fericire ranile suferite au fost minore. Oamenii legii au vrut sa il testeze cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat, informează dejeanul.ro.

Taximetristul risca acum sa isi piarda locul de munca, dar va raspunde si in fata legii si va ramane  fara permis de conducere pentru ca nu a oprit la semnalele agentului de politie si pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice.

sursa: 

Lasă un răspuns

https://best-mining.com.ua

www.best-mining.com.ua