Salamul din magazine, principalul inamic al sănătăţii

Niciun comentariu

Salamul conține o mulțime de substanțe dăunătoare care ne pot îmbolnăvi grav. Mai mult, unele chimicale ne fac să devenim dependenți de mezeluri.

În ultima vreme, medicii ne avertizează tot mai des cu privire la calitatea alimentelor pe care le consumăm. Chiar şi ministrul Agriculturii spunea că fructele şi legumele de import sunt pline de pesticide şi de substanţe chimicale, chiar dacă ar trebui să fie extrem de sănătoase.

De această dată, medicii ne anunţă că pe lista alimentelor extrem de nesănătoase putem introduce şi salamul. Nutriţioniştii susţin că acesta este o adevărată bombă cu ceas pentru sănătatea noastră.

Mai mult, se pare că o mulţime de mezeluri conţin nitraţi. Este vorba despre nişte substanţe care menţin culoarea frumoasă a produsului, dar care pot produce intoxicaţii grave. De asemenea, mezelurile conţin fosfaţi care împiedică fixarea calciului în oase, în special la copii, dar şi glutamat de sodiu, o substanţă care ne face să mâncăm continuu, să devenim dependenţi de aceste alimente.

sursa: 

Category: njwc.info
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

https://nissan-ask.com.ua/

http://www.best-cooler.reviews/

https://topobzor.info
Meniu