Românii meseriași, la mare căutare în Germania. Vezi locurile de muncă disponibile

  • njwc.info
  • martie 31, 2016
  • 0

Românii care cunosc limba germană și au și o meserie au șanse mari să fie selectați pentru joburi bune în Germania.

Companiile nemțești recrutează din România sudori, lăcătuși, electricieni, mecanici cu experiență care să lucreze pe teritoriul Germaniei, pe salarii ce depășesc, de regulă, 1.000 de euro pe lună. Desigur, pentru a lucra în Germania, este nevoie de cunoașterea limbii germane.

De exemplu, o companie de recrutare din Brașov selectează sudori, lăcătuși, electricieni, strungari, instalatori pentru instalații termice și sanitare calificați dornici să lucreze în Germania. Candidații vor trebui să lucreze pe șantiere sau în uzine, în funcție de calificare, să citescă planurile și desenele tehnice și să execute lucrări specifice pe baza acestor desene. Persoanele vor lucra ca independente, făcând parte dintr-o asociație de muncitori din Germania.

Totodată, o firmă germană a posat pe site-ul de recrutare eJobs.ro un anunț de angajare pentru muncitorii în construcții în Germania, în zona Regensburg. Pentru angajare este necesară experiență anterioară în domeniu, Vor fi avantajate persoanele care dețin permisul de conducere cat. B și autoturism. Salariul este cuprins între 1.000 și 1.500 de euro pe lună, conform contractului individual de muncă pe termen nedeterminat.

 

Sursa:

 

 

O altă ofertă de muncă în Germania este pentru ingneri și tehnicieni electricieni, care ar urma să lucreze la o companie din sud-vestul Germaniei cu peste 2.000 de angajați. Jobul constă în reparațiile și service-ul sistemelor electrice. Candidații interesați trebuie să fi absolvit studii în inginerie electrică sau mecatronică sau în domenii conexe. Se cere și bune abilități de operare a calculatorului. Salariul final va fi negociat în urma interviului.

 

Lasă un răspuns