Roman condamnat la inchisoare pe viata in Germania, adus la Bucuresti sa-si execute pedeapsa

  • njwc.info
  • martie 11, 2016
  • 0

Autoritatile germane l-au extradat in Romania pe Sebastian Dan Geczi Kis, condamnat la inchisoare pe viata pentru ca, in noaptea de 24 spre 25 octombrie 2012, l-a ucis, impreuna cu un alt roman, pe muzicianul german Dieter Kahlen, membru al trupei Do it Again.

Barbatul a fost adus in Bucuresti la primele ore ale zilei de vineri, fiind extradat dupa ce Tribunalul Klave din Germania a dispus ca acesta sa execute pedeapsa in tara de origine, Romania. Sebastian Dan Geczi Kis (26 de ani) a fost gasit vinovat de omor deosebit de grav si talharie, informeaza News.ro.

Tanarul a fost preluat de o echipa a Penitenciarului Rahova, unde va sta in urmatoarele trei saptamani, pana cand se va stabili regimul de detentie si va fi transferat intr-un penitenciar de maxima siguranta, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

Crima de care este acuzat Sebastian Dan Geczi Kis si o ruda de-a sa a fost comisa in noaptea de 24 spre 25 octombrie 2012. Cateva zile mai tarziu, mama victimei, in varsta …citeste mai departe despre „” pe

Sursa:  / Foto:

Lasă un răspuns

https://artma.net.ua

www.granit-sunrise.com.ua

www.adulttorrent.org