Reduta zărăndană nu poate fi cucerită: CS Ineu – Mama Mia Becicherecul Mic 2-0

Niciun comentariu

Exact ca în urmă cu două săptămâni, Ineul a reușit să profite de problemele din tabăra adversă. Nu că la ea toate lucrurile ar fi roz, doar că Mama Mia Becicherecul Mic s-a prezentat azi în Țara Zărandului cu o echipă foarte tânără, lipsită de aportul a „senatorilor de drept”: Telescu, Bârză, Silaghi sau Luță. Din câte se pare, la primii trei s-a și renunțat defintiv, în timp ce ultimul a fost accidentat.

Prima parte a fost extreme de săracă în faze de poartă. Deși au avut o posesie superioară, gazdele nu s-au apropiat prea periculos de buturile adverse. Sumedenia de centrări în careu nu și-au găsit adresa, iar lovitura liberă a lui Ciocan din poziție bună s-a dus peste poartă. Ceva mai periculoși au fost timișenii pe două contre, finalizate de Negruț (a respins Mitrea) și Niță (pe lângă poartă).

Zărăndanii au fost alții la reluare, iar după ce Jichici a evitat golul la reluarea din apropiere a lui Huțanu, s-a deschis tabela. Ciocan a bătut bine în corner, iar Clej a trimis cu capul în plasă de la 11 metri: 1-0 (min. 58). „Băieții cu pizza” nu au avut reacție, prilej pentru Ineu să reușească și alte faze frumoase, însă, Mașniță, Huțanu și Spătaru l-au iertat pe Culda din poziție bună. Golul de 2-0 avea să cadă până la urmă. În minutul 78, Mașniță a primit un balon în adâncime, l-a depășit pe Mărginean și a tras în dreapta portarului. Apoi, Petrică Huțanu nu a cadrat șutul de la 22 de metri, același lucru făcândul și piciul Gavrilă de la 16 metri în minutele de prelungire.

Formații: 

Ineu: Mitrea – Ciocan, Zdrențan (40 Talpaș), Iaroș, Hulbăr – Clej – Cioboată (63 Popovici), Spătaru (77 Jazzley), Huțanu, Botaș – Mașniță (88 Gavrilă). Antrenor:Cristi Sculici

Becicherecul Mic: Culda – Motreanu, Ștefănescu, Mărginean, Negruț – Muscă – Niță, Centea, Băban, Filip (46 Cioancă) – Jichici. Antrenor: Cosmin Stan

Arbitri: Răzvan Necrici – Ștefan Lar, Răzvan Soporan (toți din Baia Mare).Observatori FRF: Sorin Ciotlăuș (Deva), Gheorghe Bologan (Oradea)

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Meniu