Răzvan Murgeanu, fost consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu, REŢINUT de DNA

  • njwc.info
  • martie 16, 2016
  • 0

Răzvan Murgeanu, fost viceprimar al Capitalei şi fost consilier de stat la Cancelaria preşedintelui în mandatul lui Traian Băsescu, a fost reţinut, marţi noapte, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru fapte de corupţie.

Răzvan Murgeanu a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, el fiind reţinut de procurori după ce a fost audiat mai bine de 10 ore.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Răzvan Murgeanu, fost consilier de stat în cadrul Administraţiei prezidenţiale în mandatul lui Traian Băsescu, a ajuns marţi la sediul DNA pentru a fi audiat în calitate de suspect într-un dosar nou de corupţie, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Potrivit surselor judiciare, Răzvan Măgureanu a ajuns marţi la DNA pentru a fi audiat în calitate de suspect într-un nou dosar de corupţie.

Răzvan Murgeanu a fost consilier de stat în cadrul Administraţiei prezidenţiale în mandatul lui Traian Băsescu din iunie 2013 până în luna octombrie a anului 2014.

Anterior funcţiei deţinute la Cotroceni, Murgeanu a fost viceprimar al Capitalei, iar în perioada 2009-2013 secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, condus de Elena Udrea până în 2012.

Sursa:  / Foto:

Lasă un răspuns