a început cu stângul parcursul din acest sezon în grupele Europa League. . Gigi Becali a criticat tactica aleasă de Reghe, iar azi a venit şi reacţia antrenorului.

. Finanţatorul Stelei nu a fost departe de adevăr. Faţă de primul 11 anunţat de el, Reghecampf a operat o singură modificare: Aganovic a făcut pereche cu Bourceanu în faţa defensivei, deşi Becali anunţase că va juca unul dintre Muniru şi Achim.

Echipa Stelei anunţată de Gigi Becali la Fotbal Club: Niţă – Enache, Tamaş, Moke, Toşca – Bourceanu, Muniru (Achim) – Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovic

Echipa folosită de Reghe cu Osmanlispor: Niţă – Enache, Tamaş, Moke, Toşca – Bourceanu, Aganovic – Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovic

Steaua a pierdut meciul din Turcia fără drept de apel, după ce a rămas în 10 în urma cartonaşului roşu primit de Enache înainte de pauză. 

Azi, Laurenţiu Reghecampf a răspuns criticilor venite din partea conducerii şi a dezvăluit că, cel mai probabil, după meciul de la Timişoara va exista o discuţie faţă în faţă cu Gigi Becali.

„Față în față nu am purtat nicio discuție cu Gigi Becali, ci doar prin intermediul mass-media. Însă, accept tot ce a spus Gigi Becali despre echipă, pentru că acestea sunt critici constructive. Gigi are dreptul să spună tot ce dorește, pentru că este patron. Dacă mai este ceva, după meciul cu ACS Timișoara ne vom întâlni față în față și vom discuta”, a declarat Reghecampf.