PROPUNERE INDECENTĂ din partea unui actor pentru fosta primă doamnă a SUA

  • njwc.info
  • februarie 15, 2016
  • 0

Actorul american Ben Stiller a invitat-o pe fosta primă doamnă a SUA Laura Bush să apară în filmul „Zoolander 2”, într-o scenă intimă, dar soţia fostului preşedinte american George W. Bush a refuzat propunerea, potrivit music.com.

Actorul a dezvăluit că a abordat-o pe soţia de 69 de ani a lui George W. Bush pentru a-i propune să facă parte din galeria de starturi într-o nouă „comedie de modă”, dar aceasta a respins oferta înainte ca Ben Stiller să ofere informaţii suplimentare despre ce ar implica rolul respectiv.

Actorul în vârstă de 50 de ani a recunoscut că a fost bucuros că a fentat dialogul cu soţia fostului preşedinte american întrucât şi-a dat seama cât de nebunească era solicitarea sa abia după ce a făcut-o.

„A fost atât de inteligentă să refuze invitaţia în mod politicios”, a spus Stiller în emisiunea matinală „Today on Tuesday”.

Actorul a oferit şi contextul în care Laura Bush ar fi trebuit să apară în scena controversată: „Există un grup de oameni cu care Hansel (personajul interpretat de Owen Wilson) are o relaţie… şi plănuiam să invit să facă parte din acel grup. De fapt, am întrebat-o doar dacă ar fi interesată. A refuzat politicos şi am fost atât de bucuros că nu a trebuit să îi cer să facă parte din persoanele acelui grup cu care Hansel are o relaţie!”

Ulterior, jurnalistul Matt Launer, colegul de la publicaţia „Today” al Jennei Bush Hager, fiica fostului cuplu prezidenţial din SUA, a insistat ca Ben Stiller să îi confirme dacă solicitarea respectivă era pentru o scenă de tip „orgie”, la care actorul i-a replicat: „Da, ai dreptate!”

„Nu ştiu unde mi-a fost capul. Abia când mi-au ieşit pe gură cuvintele mi-am dat seama că propunerea era nebunească”, a declarat Stiller.

În „Zoolander 2”, actorii principali sunt Ben Stiller şi Owen Wilson, care joacă rolurile unor fotomodele masculine, însă în peliculă apar şi Kim Kardashian alături de soţul său, rapperul Kanye West, dar şi alte celebrităţi în roluri episodice: Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus, Ariana Grande şi Demi Lovato.

Coscenaristul filmului, actorul Justin Theroux, a dezvăluit că a încercat să o coopteze pe soţia sa, actriţa Jennifer Aniston, într-o scurtă apariţie în film, însă aceasta a fost prea ocupată: „Lucra, nu am reuşit să o includ în distribuţie, deşi se dorea acest lucru. A fost o treabă legată de agenda ei”, a spus Theroux pentru o emisiune difuzată în SUA.

În comedia „Zoolander”, personajul interpretat de Ben Stiller este prins împotriva voinţei sale într-un complot ce vizează asasinarea unui politician de talie internaţională, însă este salvat de Hansel. Filmul a devenit o veritabilă comedie-cult a anilor 2000, graţie replicilor absurde rostite de personajul Derek Zoolander şi a situaţiilor amuzante.

Filmul „Zoolander 2”, continuarea peliculei din 2001 regizată de Ben Stiller, a fost lansat pe marile ecrane din România pe 12 februarie.

Ben Stiller a regizat şi produs mai multe lungmetraje, cele mai cunoscute fiind „Submarine” (2010) şi „Megamind” (2010), „Furtuna tropicală/ Tropic Thunder” (2008) şi „Starky and Hutch” (2004).

Sursa:

Lasă un răspuns