Proiect nou pentru UTA: Planul prin care Manea promite să-i readucă pe arădeni în Liga 1

Niciun comentariu

În momentul în care a apărut informaţia că Florin Manea vrea să ducă UTA Arad în prima ligă, probabil că mulţi oameni au zâmbit: “Nu are el atâţia bani pentru a promova”. Totuşi, fiul cel mare al regretatului Nae Manea este convins că poate dovedi cu lucruri concrete că va revigora fotbalul din Arad. Tocmai de aceea, săptămâna viitoare reprezentanţii clubului se vor vedea cu Manea şi avocaţii acestuia, în speranţa că vor semna actele.

Sunt convins că putem promova la finele campionatului viitor. Mi-au cerut un plan concret şi dovezi clare că dispun de banii punerii în practică a planului pentru promovare. Asta voi face. Voi prezenta scrisori de garanţie bancară emise de oameni cu bani care nu vor să iasă în faţă. De patru ani mă pregătesc pentru un astfel de proiect, am discutat cu multe persoane importante de la cluburi de primă mână în Europa. Ştiu ce să fac şi pot să realizez ce trebuie pentru ca UTA să revină în Liga 1, acolo unde îi este locul“, a declarat Manea pentru Digi Sport.

Sunt conştient că lumea este reticentă, e normal. Dar se vor convinge că tot ce voi face va fi pentru echipă. Eu nu sunt Marţian! Vin să pun pe picioare un club cu adevărat profesionist şi lumea se va convinge foarte repede de asta. Garantez că nu vor fi probleme cu salariile de la club, iar Primăria va achita doar ce îi permite legea, nimic altceva“, a mai spus Manea.

UTA a fost creată pe 18 aprilie 1945 de către baronul Francisc Neuman, considerat unul dintre cei mai de succes industriaşi români, care deţinea, printre altele, şi Uzina de Textile Arad, în apropierea căreia se află stadionul noteaza 

Category: Sport
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

альпари украина

profvest.com/

У нашей компании полезный веб портал , он описывает в статьях про линия раздачи https://arbud-prom.com.ua/liniya-razdachi Meniu