Prinși băuți și fără permis la volan

Niciun comentariu

Polițiștii rutieri au depistat la sfârșitul săptămânii trecute, un minor și trei bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

„Polițiștii au depistat în trafic, pe raza localității Sântana, un adolescent de 15 ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe DJ 708 B, pe raza localității Covăsânț, un bărbat de 66 de ani, în timp ce conducea fără permis un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din 27 aprilie a.c., iar pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, un bărbat de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A mai fost depistat pe strada Petru Rareș din municipiu, un bărbat de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,85 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alecoolemiei”, spun reprezentanţii IPJ Arad.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Category: Arad
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

купить аккумулятор в Полтаве

sovaro coolers
Meniu