Principalele modificări aduse de Codul Fiscal prezentate la Camera de Comerţ

Niciun comentariu

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în parteneriat cu Direcţia Venituri a Primăriei Municipiului Arad şi cu Asociaţia Națională a Evaluatorilor Autorizați din România, organizează, la solicitarea societăţilor comerciale, vineri, 11 martie 2016, începând cu ora 11:00, la sediul CCIA Arad de pe strada Cloșca nr. 5, evenimentul de informare cu privire la principalele modificări aduse Codului Fiscal în anul 2016 şi valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal.
Evenimentul va fi prezentat de Domnul Pavel Neamţiu, Director al Direcţiei de Venituri împreună cu Doamna Perjariu Fanica, şef Serviciu Impunere persoane fizice, care vor expune principalele modificări aduse de Codul Fiscal, precum şi de Domnul Daniel Manaţe, Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România, care va prezenta valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal.

Fiecare prezentare are prevăzută o sesiune de întrebări şi răspunsuri, urmând ca la final să aibe loc o sesiune de networking.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

www.topobzor.info

Предлагаем вам со скидкой подушки ортопедические купить в любом городе.
www.agroxy.com/prodat/goroh-146/kirovogradskaya-obl
Meniu