Politistul Marian Godina prezinta un bon fiscal de la cantina MAI: Ciorba la 1,8 lei… bun tare!

Niciun comentariu

O ciorba, o chifla si un ardei iute la cantina MAI costa 2,36 lei, conform unui bon fiscal postat pe contul sau de Facebook de politistul Marian Godina, care sustine ca unii politisti care au participat la protestul de joi din fata sediului ministerului au intrat sa manance, insa ulterior nu li s-a mai permis si altora accesul.

Conform lui Godina, cativa politisti aflati la protest au intrat si au mancat la cantina, bonul primit indicand ca o ciorba de pui a costat 1,80 lei, o chifla a fost 0,33 lei, iar pretul unui ardei iute a fost 0,23 lei, astfel ca intregul meniu a costat 2,36 lei, potrivit .

“Apoi baietii de acolo s-au prins si au interzis accesul. Macar au ramas cu bonul. Ciorba la 1,8 lei…bun tare!”, comenteaza politistul, care posteaza bonul.

Peste 1.200 de politisti au protestat joi, la sediile Ministerului Afacerilor Interne si Ministerului Muncii, cerand majorarea salariilor si a sporurilor. Protestatarii au scandat “Hotii”, au cantat imnul national si au purtat pancarte pe care scria “Politist, caut slujba de sofer la Ambulanta”, “La bani mereu ne-ati amanat, dar astazi noi ne-am saturat”, “Politist, nu cersetor” si “Nu dormeam, dar ne-am trezit … ramane cum am stabilit”.

Category: njwc.info
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

https://progressive.ua

Был найден мной авторитетный веб сайт , он рассказывает про канцелярские товары.
пластика кончика носа
Meniu