Pleci în Bulgaria? Circulaţia pe Podul Giurgiu, restricţionată DOUĂ LUNI pentru reparaţii

  • njwc.info
  • februarie 17, 2016
  • 0

Pregăteşte-te să ieşi mai greu din ţară dacă te îndrepţi spre Bulgaria: circulaţia va fi restricţionată pe o singură bandă pe podul Giugiu timp de peste două luni, pentru lucrări de reparaţii.

Vrei să pleci în Bulgaria sau Grecia în următoarele două luni? Ar fi bine să analizezi şi rutele ocolitoare, întrucât traficul pe podul Giurgiu va fi restricţionat circulaţiei.

Potrivit unui comunicat transmis de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), circulaţia rutieră pe podul Giurgiu se va desfăşura alternativ pe câte o bandă în perioada 17 februarie – 28 aprilie din cauza lucrărilor de reabilitare a drumului.

În , pe această porţiune se vor impune şi restricţii de viteză, astfel: 30 km/h pe sectoarele cuprinse între km 63+600 – km 64+525, respectiv km 64+852 – km 64+940, şi 10 km/h pe sectorul cuprins între km 64+525 – km 64+852.

Din acest motiv, în anumite zile, este foarte posibil ca traficul să devină îngreunat, motiv pentru care autorităţile recomandă şoferilor să folosească şi alte puncte de trecere a frontierei, cum ar fi Calafat, Negru Vodă şi Vama Veche.De asemenea, există alternative şi pentru cei care vor să treacă în Bulgaria cu bacul, la Bechet, Zimnicea şi Călăraşi.

Via CNADNR

Sursa:  / Foto:

Lasă un răspuns