Patreon: Câți bani strâng cei mai activi protestatari din Piața Victoriei

  • njwc.info
  • august 25, 2018
  • 0

Patreon este o platformă unde oricine poate dona bani pentru o anumită persoană ale cărei cauze le susține.

Un venit consistent poate părea imposibil de atins, dar, în calitate de creator pe Patreon, poți obține o sursă de venit din care poți trăi. Prin Patreon, în fiecare lună, vei putea primi fonduri importante de la fanii care te susțin ca patroni. Mai mulți protestatari din România au apelat această platformă pentru veniturile lor. De multe ori i-am auzit spunând că au renunțat la job și trăiesc din donații. Să luăm câteva exemple.

Cristian Mihai Dide, cunoscut drept cel mai amendat protestatar, a strâns, de la 171 patroni, pe lună, suma de 797 dolari.

Mălin Bot, de la 773 patroni, a strâns, 4.013 dolari.

Organizația Corupția Ucide, de la 222 patroni, a strâns 907 dolari.

Sandu Matei, cunoscut după un scandal cu un vârstnic în Piața Victoriei, la proteste, a strâns de la 33 patroni doar 111 dolari pe lună.

Cel mai bine plătit protestatar, lunar, se pare că este, la o primă vedere, Mălin Bot, fiind, de altfel, foarte activ pe respectiva platformă, unde oricine, sub protecția anonimatului, poate dona.

Patreon permite creatorilor să primească sprijin în mod regulat

În calitate de utilizator pe Patreon, tu alegi dacă patronii tăi plătesc pe lună sau pe creație. Aceștia din urmă scot bani pentru că doresc să sprijine ceea ce fac, în cazul de față, protestatarii scrie

 

Lasă un răspuns