Oprescu intră în corpul tehnic al UTA-ei

Niciun comentariu

Așteptarea a luat sfârșit și echipa secundă a clubului, ce în mare se identifică cu formația Under 19 Elite, și-a aflat antrenorul principal ce-l înlocuiește pe Dan Stupar, plecat la Centrul de Excelență din Deva. Cristian Păcurar  va fi „vioara întâi”, ajutat fiind de Dan Oprescu, Adrian Ungur și Vasile Sin.

Acesta din urmă va fi responsabil cu pregătirea goal-keeperilor, el mai având această sarcină în „alb-roșu” în urmă cu trei sezoane, alături de Stelian Gherman. În schimb, pentru Oprescu e prima aventură la UTA, după ce ca fotbalist în Arad a apărat culorile celor de la Telecom, Pîncota sau Gloria. Marea parte a carierei de antrenor e legată de FC Olt, formație pe care a antrenat-o în eșaloanele doi și trei.„Mă simt onorat să fac parte din corpul tehnic al unui club ca UTA. Cristi Păcurar cunoaște cel mai bine jucătorii, el i-a crescut pe mulți dintre ei, e normal să aibă un cuvânt greu de spus. Eu mă acomodez din mers, sper să obținem rezultate bune atât în Liga a 3-a și la Elite și mai ales să promovăm cât mai mulți fotbaliști la prima echipă”, ne-a declarat Dan Oprescu, deținător al Licenței A de antrenorat.

Mâine, de la ora 10, pe arena „Motorul”, garnitura secundă a „Bătrânei Doamne” se va reuni pentru un prim antrenament cu noii antrenori la timonă. UTA II va evolua în Liga a 3-a la Șiria, iar în Elite pe arena din Sânicolau Mic.

În urma acestei mutări, în stafful tehnic al primei echipe rămân Roland Nagy, Cristi Todea și Dan Țapoș. Cel puțin până când se oficializează intrarea în pâine a lui Sorin Botiș.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

кухни на заказ цены

https://steroid-pharm.com
Meniu