Omul potrivit la locul potrivit: Klaus Iohannis s-a fotografiat la „Masa Tăcerii”

  • njwc.info
  • octombrie 28, 2016
  • 1

Klaus Iohannis s-a fotografiat, vineri, la celebra sculptură a lui Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu, Masa Tăcerii.

În mod normal, turişii nu au voie să se apropie de opera lui Brâncuşi, Masa Tăcerii, zona fiind chiat împânzită cu astfel de afişe, potrivit . Cu toate astea, Klaus Iohannis a încălcat regulile şi chiar s-a aşezat pe unul dintre scaune.

Potrivit , jandarmii şi pazncii din parc nu au intervenit. De regulă, turiştii care fac acest lucru sunt amendaţi.

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş au participat, vineri, la Târgu-Jiu, la ceremoniile prilejuite de comemorarea eroilor bătăliei de pe Jiu din octombrie 1916, care a permis retragerea populaţiei şi autorităţilor în Moldova în Primul Război Mondial, lăudând în discursurile lor sacrificul eroilor de atunci.

sursa: 

One thought on “Omul potrivit la locul potrivit: Klaus Iohannis s-a fotografiat la „Masa Tăcerii”

  1. Turismul e aur. Anti-Brâncuşi, nasol că mulţi formatori de presă bagă strâmbe în postromânism ingnorând consecinţele. Ce nu vrea să priceapă zgârciţii e riscul ca acest simbol mai naţional din tezaurul la Neamul Românesc, neachiziţionat, s-ajungă trofeu Cuminţenia la Lukoil, la Tokes, care e… plin de valută, la megamiliardarul Soroş, la Suleyman, pe la bănci sau la kilobişniţari! Eşecul achiziţionării Cuminţeniei Pământului e ca şi cum ne-am da foc la Eminescu, inculţi fără TVR Cultural, poate şi fără România Radio curând, dar cu investiţii minime în EduCultură, ceea ce va spori miştoul extern – american, Schengen, rusesc, secuiesc, tabloidic. 30 milioane români sa nu strângă ei decât 1 milion de euro! Cota unica de impozitare trebuia regândita în prealabil, că n-avem filantropi.

Lasă un răspuns

http://etalon.com.ua

https://steroid-pharm.com

http://designedby3d.com