O noua metoda de inșelaciune in vestul tarii.Furăciunea cu BUTELIA

  • njwc.info
  • februarie 10, 2017
  • 0

TIMISOARA. O intamplare demna de scenariul unui film s-a petrecut intr-un cartier din Timisoara, iar protagonisti au fost un tanar conducator auto si mai multi cetateni de etnie rroma.

Tanarul vrea sa traga un semnal de alarma si si-a povestit patania pe pagina sa de .

Să va spun întâmplarea mea de azi de care trebuie să vă feriți care cred ca este o noua metodă de inşelatorie in Timişoara!!
Mergeam cu maşina si dintr-o data sare in fața mea un ZGĂBORETE( fiintele alea cu palarii mari care vand cuțitaşe si „aifonuri” la colțul strazii) cu o butelie de gaz in mana care mi-a facut semn sa ma opresc.
Am zis sa nu fac diferență de rasă pentru ca nu trăim in junglă şi am oprit să văd ce doreşte. Imi face semn să deschid geamul de la pasager să mă intrebe unde ii cea mai apropriată benzinarie ca să-şi umple butelia cu gaz, moment in care el căuta mânerul ca să deschida uşa, iar in spatele lui mai erau 2 pălărioşi care au inceput sa țipe, să se certe ca să-mi distragă atentia. In secunda 2 era la mine in maşina cu ditamai butelia proptita de bord iar cei 2 pălărioşi au incetat sa mai țipe şi ne urmăreau sa vadă cum reacționez daca cobor sau nu din maşină. L-am rugat sa coboare din maşina dar el tot insista sa il duc la benzinărie. 5 minute i-am spus să coboare si nimic, ba din contra a inceput sa țipe el la mine ca sa il duc o dată la o benzinărie fantomă din zonă, care era destul de aproape.
Am zis sa ma scap o data de el si am inceput sa merg catre benzinărie, dar ce sa vezi in spatele meu o maşina cu numere de Franția cu vreo 3 pălărioşi in ea care ne urmăreau. Am ajuns la benzinarie si ma roagă pe mine să ii dau jos butelia din maşina ca ii grea, dar i-am zis sa coboare din maşina să-şi ia butelia si sa ma lase. A inceput să mă jignească, a scuipat pe maşina mea, imediat ce s-a dat jos s-a urcat in maşina care ne urmarea şi dus a fost.
Nu aveam ce sa fac eram singur, ei erau vreo 5-6 dupa numărătoarea mea, iar cel din maşina cred ca avea ceva asupra lui pentru că tot era cu mâinile in buzunar.
Spuneți voi ce să cred?
Vă rog distribuiți mai departe să vadă lumea ce se intampla in sec. 21 intr-un oraş ca Timişoara, este de a dreptul imposibil!!!„, a scris timisoreanul pe Facebook.

Lasă un răspuns

суррогатное материнство

https://13.ua