O femeie a cazut de la etajul 10 al unui bloc. Gestul ar putea avea legatura cu un fapt petrecut in acelasi loc, acum 5 ani

  • njwc.info
  • martie 2, 2016
  • 0

Gest extrem marti-noapte, la Timisoara. O femeie de 56 de ani a ajuns cu rani grave, la spital, dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc.

Locatarii spun ca nu sta acolo, dar ca, in acelasi loc, acum cativa ani, si-a gasit sfarsitul fiul ei, de 26 de ani.

Un tanar care locuieste la parter a auzit zgomot si – cand a vazut despre ce este vorba – a sunat repede la 112.

Tanar: „Stateam in bucatarie, povesteam cu prietenii si am auzit gemete si cand am iesit afara, era cazuta.”

Nimeni nu stie cine a lasat-o pe femeia de 56 de ani sa ajunga la etajul 10 al blocului. Locatarii spun insa ca, in urma cu 5 ani, fiul ei ar fi recurs la un gest extrem, in acelasi loc.

Administrator bloc: „Ea acum a vrut sa moara in acelasi loc. Cum a patruns in bloc nu stiu, ca noi avem interfon. Cineva i-a dat drumul.”

Femeia a fost transportata de urgenta cu o ambulanta, la spital. A fost stabilizata si internata la terapie intensiva.

Adriana Blagniceanu, medic UPU Spitalul Municipal Timisoara: „Pacienta a venit in soc traumatic in stare grava, prezinta un traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, fracturi cominutive membru superior stang, membru inferior, de coloana vertebrala, fracturi costale.”

Politistii au deschis acum o ancheta pentru a lamuri cum s-a petrecut totul. Cel mai probabil, femeia n-a reusit sa-si revina din depresia provocata de pierderea singurul sau fiu. Cand isi va reveni, va primi consiliere psihologica.

Sursa:  / Foto:

Lasă un răspuns

купить аккумулятор Никополь

www.steroid-pharm.com

https://cialis-viagra.com.ua