O bunică din Arad își crește singură cei nouă nepoți. Unul este cu un handicap grav

  • njwc.info
  • noiembrie 3, 2018
  • 0

O bunică din Arad, care își crește singură cei nouă nepoți, a fost vizitată de către studenții de la specializarea Asistență Socială din cadrul Universității Aurel Vlaicu, fiind coordonați de către Lector Universitar Doctor Alina Breaz.

“Astăzi, am vizitat o bunică din Arad care își crește singură cei opt nepoți. Unul în vârstă de 28 de ani are un handicap grav, ceilalți copii sunt cu vârste cuprinse între 7 luni și 14 ani. Bucuria noastră cea mai mare a fost să aflăm că acești copii frecventează școala, în ciuda faptului că au o situație materială precară. Singurul venit al familiei fiind ajutorul social și alocația copiilor”, a declarat Lect. Univ. Dr. Alina Breaz.

Ajutorul pe care studenții de la specializarea Asistență Socială l-au dăruit le va fi de mare ajutor cel puțin pentru moment, aceștia primind alimente de bază, haine, jucării și rechizite.

Familiile nevoiașe din Arad sunt vizitate săptămânal de către studenții de la Asistență Socială, însoțiți de către coordonatorul lor Alina Breaz. Toţi încearcă măcar pentru scurt timp să aducă un strop de bucurie pe chipurile celor mici.

Lasă un răspuns