O arădeancă a fost prinsă de mai multe ori băută la volan

Niciun comentariu

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, prin rechizitoriul din data de 24 aprilie 2017, au dispus trimiterea în judecată – în stare de libertate – a inculpatei URSU SIMONA IOANA sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice în formă continuată şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că: „în data de 05.09.2016, în două rânduri, inculpata URSU SIMONA IOANA a fost depistată conducând autoturismul marca Mercedes, pe DN 79, pe str.Înfrăţirii din or.Chişineu-Criş, jud.Arad, având în sânge o îmbibaţie alcoolică de 2.35 gr.alcool/1.000 ml. sânge pentru prima probă (ora 17.05) şi 2.15 gr.alcool/1.000 ml. sânge pentru cea de-a doua probă (ora 18.05).

Două ore mai târziu, tot în data de 05.09.2016, inculpata URSU SIMONA IOANA a fost depistată conducând din nou autoturismul marca Mercedes, pe aceeaşi stradă, după ce  fusese încunoştinţată în scris, pe bază de proces-verbal, încheiat la data de 05.09.2016, orele 18.14 că, începând de la acea dată şi oră, nu mai are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Însoţită din nou la spital pentru recoltarea de probe biologice, s-a stabilit că femeia avea din nou alcool în sânge, mai exact 2.35 gr.alcool/1.000 ml. pentru prima probă (ora 20.05) şi 2.00 gr.alcool/1.000 ml. sânge pentru cea de-a doua probă (ora 21.05).

Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Chişineu Criş, spre competentă soluţionare.

Facem precizarea că trimiterea în judecată este o etapă a procesului penal reglementată de codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

https://steroid.in.ua

Этот популярный веб сайт про направление Продать рапс в Крыму https://agroxy.com/prodat/raps-151/krymskaya-obl
korovchenko.info
Meniu