Nagy, după remiza de aur din Cetatea Chindiei: „Punctul se poate dovedi mare peste câteva etape”

  • njwc.info
  • aprilie 20, 2016
  • 0

Cristian Todea spunea înaintea campaniei utiste în sudul țării că 4 puncte ar fi suficiente pentru ca UTA să rămână implicată în lupta pentru promovare. Trei fuseseră obținute duminică la Mioveni, iar unul în această seară, în minutul 88 al partidei de la Târgoviște.

La finalul partidei, „principalul” arădenilor era încercat de sentimente contradictorii, printre care dezamăgirea pentru neacordarea unui penalty la Curtuiuș la scorul de 1-0, bucuria salvării in extremis a unui punct și conștientizarea faptului că peste numai trei zile e programat un nou meci foarte important. „Am fost inteligenți, nu e întâmplător punctul smuls in extremis în fața unei echipe ce a avut un parcurs bun. E important că am avut reacție și am revenit. Jocul a fost echilibrat, cu o tentă de dominare a gazdelor. Puteam face și 2-1, dar rămânem cu un punct care poate fi mare peste câteva etape. Echipa arată caracter și potențial. Sunt lucruri pozitive în aceste două deplasări. Ne bucurăm pentru aceste 4 puncte, care ne obligă la mai mult. Îi mulțumim și lui Nicolae Dică, a fost omul care ne-a ajutat cu programul, terenul și refacerea”, a punctat Roland Nagy după confruntarea din Cetatea Chindiei.

Inevitabil, gândul fostului mijlocaș al Stelei se îndreaptă spre „ciocnirea” cu liderul Gaz Metan Mediaș. „Suntem la distanță de 3 puncte față de Târgoviște, iar sâmbătă ne așteaptă o adevărată finală. Sper să gestionăm cât mai bine orele, pentru că la noi așa se pune problema. Avem trei meciuri în șase zile și timp mai puțin de refacere față de adversari. Sper să fim cât mai proaspeți în fața unei echipe cu parcurs fără cusur, ne dorim să câștigăm, mai ales că nu am reușit până acum în acest campionat contra lor. Sper să avem și cât mai mulți suporteri, și ei merită să se bucure, sunt convins că vom da totul contra Mediașului. Vrem să câștigăm, băieții merită, au atitudine! Ne jucăm șansa – mare sau mică – o muncim până la sfârșit”, a adăugat tehnicianul echipei fanion a Aradului.

Lasă un răspuns