Muntenegru – România 0-1! La un gol distanță de urna a 3-a valorică pentru Euro 2020

Niciun comentariu

România s-a impus în fața Muntengrului la Podgorica, scor 1-0, și termină grupa neînvinsă, pe locul 2 cu 12 puncte, în spatele Serbiei care a reușit un 4-1 categoric cu selecționata Lituaniei. “Tricolorii” mai aveau nevoie de încă un singur gol, în cazul de față o victorie cu 2-0, pentru a intra în cea de-a treia urnă valorică a preliminariilor pentru Campionatul European din 2020.

Titularizat din nou de către selecționerul Cosmina Contra, George Țucudean a înscris golul victoriei în minutul 44 cu un șut de la distanță, balonul fiind scapat de Petkovic în proprie poartă din cauza terenului ud. Veteranul Cristian Săpunaru a comis un fault în interiorul careului, iar Tătărușanu a apărat penalty-ul acordat gazdelor în minutul 72.

Deoarece în clasamentul locurilor 2 din grupele Ligii C am terminat pe ultimul loc, Bulgaria depășindu-ne la puncte iar Israel și Ungaria la golaveraj, România a căzut în urna a 4-a valorică pentru preliminariile Euro 2020.

2 decembrie va fi data la care se va stabili prin tragerea la sorți componența grupelor, ceremonie ce va avea loc la Dublin la ora 13:00. (ora României)

Category: njwc.info, Sport

Lasă un răspuns

www.profvest.com/2014/10/martingail.html

В интеренете нашел классный блог на тематику анастрозол biceps-ua.com/ Meniu