Momente de groază pentru o suedeză hărţuită şi pipăită de mai mulţi imigranţi | VIDEO

  • njwc.info
  • ianuarie 18, 2016
  • 0

Un filmuleţ şocant distribuit în reţelele de socializare surprinde clipele îngrozitoare prin care a trecut o tânără din comitatul Södermanland, regiune aflată la vest de Stockholm, hărţuită sexual şi agresată de o gaşcă de imigranţi.

Daily Mail relatează că femeia se deplasa linişită de stradă când a fost acostată şi pipăită de mai mulţi indivizi ce vorbeau suedeză cu accent specific ţărilor arabe. Bărbaţii îi spun pe şleau că doresc să întreţină relaţii intime şi, deşi femeia refuză vehement, insistă şi îi barează drumul.

Mai mult, pretinzând că are de-a face cu o femeie de moravuri uşoare, unul din agresori se oferă chiar să plătească pentru sex. Incidentul a fost filmat de către victimă, dar nu se ştie dacă aceasta a depus plângere la poliţia împotriva agresorilor săi şi nici dacă aceştia erau cu adevărat imigranţi sau doar încercau să pară.

Evz.ro a scris săptămâna trecută despre faptul că 
Poliția din Suedia a recunoscut că a ascuns informațiile privind cincisprezece agresiuni sexuale, la un festival de muzică, în urma cărora au fost arestați aproape o sută de bărbați, în majoritate refugiați. Dezvăluirea a fost făcută pe fondul uriașului scandal provocat de greutatea cu care poliția germană a făcut publice agresiunile sexuale de la Köln. Mai multe amănunte, puteţi citi 

Sursa:

Lasă un răspuns

http://www.best-cooler.reviews