Ministrul Apărării spune că Parchetul Militar face o anchetă în cazul militarului mort la Zărneşti, susţinând că paraşuta era nouă

  • njwc.info
  • iulie 28, 2017
  • 0

Ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, a declarat, vineri, că Parchetul Militar face o anchetă în cazul militarului mort miercuri după-amiază, în timpul unui exerciţiu de paraşutare, în zona aerodromului Zărneşti, din judeţul Braşov, el susţinând că echipamentele folosite la acel exerciţiu erau noi.

Ministrul Ţuţuianu a spus că ancheta în cazul militarului mort în timpul unui exerciţiu de paraşutare la Zărneşti este făcută de Parchetul Militar.

El a mai spus, răspunzând unei întrebări, că paraşuta folosită de militar la acel exerciţiu era nouă.

”În acest exerciţiu (n.r. – exerciţiul de paraşutare din zona aerodromului Zărneşti) s-au folosit echipamente noi. Sunt şi echipamente vechi în dotare, dar aici au fost echipamente noi, din ce ştiu eu”, a spus Ţuţuianu.

Un militar şi-a pierdut viaţa, miercuri după-amiază, în timpul unui exerciţiu de paraşutare, în zona aerodromului Zărneşti, din judeţul Braşov.

Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicică, din Direcţia informaţii militare, avea 30 de ani, fiind angajat în Ministerul Apărării Naţionale din anul 2013.

El era căsătorit şi avea un copil noteaza

Lasă un răspuns

http://steroid-pharm.com

как применять протеин

Провирон-вер купить