Ministrul Apărării spune că Parchetul Militar face o anchetă în cazul militarului mort la Zărneşti, susţinând că paraşuta era nouă

  • njwc.info
  • July 28, 2017
  • 0

Ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, a declarat, vineri, că Parchetul Militar face o anchetă în cazul militarului mort miercuri după-amiază, în timpul unui exerciţiu de paraşutare, în zona aerodromului Zărneşti, din judeţul Braşov, el susţinând că echipamentele folosite la acel exerciţiu erau noi.

Ministrul Ţuţuianu a spus că ancheta în cazul militarului mort în timpul unui exerciţiu de paraşutare la Zărneşti este făcută de Parchetul Militar.

El a mai spus, răspunzând unei întrebări, că paraşuta folosită de militar la acel exerciţiu era nouă.

”În acest exerciţiu (n.r. – exerciţiul de paraşutare din zona aerodromului Zărneşti) s-au folosit echipamente noi. Sunt şi echipamente vechi în dotare, dar aici au fost echipamente noi, din ce ştiu eu”, a spus Ţuţuianu.

Un militar şi-a pierdut viaţa, miercuri după-amiază, în timpul unui exerciţiu de paraşutare, în zona aerodromului Zărneşti, din judeţul Braşov.

Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicică, din Direcţia informaţii militare, avea 30 de ani, fiind angajat în Ministerul Apărării Naţionale din anul 2013.

El era căsătorit şi avea un copil noteaza

Leave a Reply

our company steroid-pharm.com

https://www.biceps-ua.com

Провирон-вер купить