Ministerul Sănătății achiziționează medicamente pentru prevenirea și controlul HIV, cu peste 111 milioane de lei

  • njwc.info
  • martie 29, 2016
  • 0

Ministerul Sănătății a atribuit 33 de contracte, în valoare totală de peste 111 milioane de lei, pentru furnizarea de medicamente în cadrul Programului național de prevenire, supraveghere și control al infecției HIV.

Medicamentele vor fi livrate la sediul unităților sanitare care implementează Programul Național HIV/ SIDA, potrivit unui anunț publicat marți pe SEAP.

Anunțul implică încheierea unui acord-cadru, cu o durată de 24 de luni de la data atribuirii contractelor.

Valoarea totală finală a contractelor încheiate este de 111.089.001,13 de lei, fără TVA.

Contractele au fost atribuite pe 24 februarie, prin licitație deschisă, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

Beneficiarii contractelor sunt firmele Medi Exim SRL din Mogoșoaia, Farmexpert DCI SRL din București, Fidelio Farm SRL din Sibiu, Europharm Holding SA din Brașov și Romastru Trading SRL din București.

Aceste firme vor furniza medicamente precum Abacavirum, Lamivudinum, Nevirapinum, Ritonavirum, Atazanavirum, Darunavirum, Stavudinum, Lopinavirum, Maravirocum, Zidovudinum, Tenofovirum, Fosamprenavirum, Etravirinum, Efavirenzum și Emtricitrabinum.

Contractele sunt finanțate din bugetul aferent Programului național de prevenire, supraveghere și control al infecției HIV.

 

Sursa:

Lasă un răspuns