Mihai Sturzu: Atâta timp cât PSD-ul va ține ideea că adversarul este rău și social democrații au întotdeauna dreptate, partidul lor va rămâne în hipnoză

  • njwc.info
  • ianuarie 13, 2016
  • 0

Mihai Sturzu a vorbit într-o intervenție telefonică la emisiunea Talk B1, moderată de către Mihai Duţă, despre faptul că Miron Mitrea l-a numit pe deputatul independent într-o carte scris în închisoare. Miron Mitrea a afirmat în cartea respectivă că Mihai Sturzu a fost singurul politician care a înțeles pericolul Iohannis, în timpul precampaniei electorale.

Mihai Sturzu a afirmat că își aduce aminte de momentul în care Miron Mitrea povestește în cartea sa.

„E posibil sa fi fost din pereoada de precampanie electorală și am avut o discuție în PSD despre faptul că era multă campania negativă, cu care eu nu eram de acord. Și eu am spus că pe omul ăsta nu-l urăște nimeni (n.r. Klaus Iohannis), atunci de ce îl atacăm noi tot timpul. Nu mi-a răspuns nimeni atunci, dar văd că domnul Mitrea a ținut minte acest lucru de atunci”, a spus deputatul.

Deputatul independent a mai vorbit și despre faptul că Miron Mitrea l-a acuzat pe Liviu Dragnea că nu este foarte sclipitor, dar că se pricepe la organizat evenimente.

„Acum nu pot să comentez remarcile unui fost coleg la adresa altui fost coleg. Și eu sunt de acord cu faptul că organizarea nu suplinește ideile, oricât de multă organizare ar fi, dacă nu sunt dezbateri de idei, așa cum e în PSD, ăsta a fost unul dintre motivele pentru care eu am plecat din PSD. Atâta timp cât singura idee a PSD este că „adversarul este rau si adversarul nu are dreptate”, nu cred că e o strategie utilă partidului, ca să nu mai spun țării. Atunci, PSD-ul va rămâne mult timp în această hipnoză prin care spune că nimeni din partidul lor nu greșește, iar toți ceilalți sunt greșiți”, a declarat Mihai Sturzu.

Mihai Sturzu a mai transmis faptul că nu a reușit să vorbească aceste lucruri și cu Victor Ponta, doar câteva idei cu Liviu Dragnea.

Sursa: 

Lasă un răspuns

www.best-products.reviews

best-mining.com.ua