Marius Crăcea, politicianul iubăreț, speră să rămână în Mișcarea Populară. Dacă îi va fi respinsă contestația la decizia de excludere, el va rămâne pe scena politică, dar ca independent

  • njwc.info
  • ianuarie 17, 2016
  • 0

Aventura politică a lui Marius Crăcea s-a încheiat prematur. Membrii Mişcării Populare au decis ca iubăreţul din Giurgiu să fie exclus din partid, după ce acesta anunţase prin intermediul presei că îşi caută pereche. Crăcea nu se aştepta la o asemenea decizie din partea colegilor şi speră ca în urma contestaţiei, să îşi continue activitatea politică în cadrul Mişcării Populare. În caz contrar, va rămâne pe scena politică, dar ca independent, informează B1 TV.

În şedinţa Colegiului Naţional, membrii Mișcării Populare au evaluat candidații la scrutin și au decis să îl dea afară din partid pe liderul local care a anunțat public că își caută parteneră de viață, de preferință magistrat. Decizia s-a luat cu 43 de voturi pentru excludere şi 13 împotrivă. Imediat, au venit şi reacţiile din partea celui în cauză.

”Din câte știu eu organizația județeană o să conteste decizia. Nu știu acum dacă aș face aceleași declarații, nu le regret în schimb și mi le asum. Eu voi continua să fac politică. Nu știu dacă voi continua în MP sau voi face acest lucru în mod independent”, a afirmat Marius Crăcea.

Preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu a votat împotriva excluderii din partid a lui Marius Crăcea. Însă, la şedinţă, fostul şef de stat a ţinut să-i atragă atenţia politicianului iubăreţ din Giurgiu că a cam depăşit măsura.

”Domnul Crăcea a dat niște mesaje extraordinare de la Gurgiu, dar ar fi bine să se oprească. N-aș vrea să luați lucrurile în tragic legat de domnul Crăcea. Am văzut unele abordări. Dacă a fost strategia dânsului să facă cunoscută organizația de Giurgiu, a reușit cu prisosință. Finalul ar trebui să fie să ne arate aleasa. Înțeleg că e plin de solicitări, Nu sunt un adept al excluderii lui, mai ales că pare un om pregătit”, a susținut liderul MP.

 

Sursa: 

Lasă un răspuns