Mâine se decid finalistele Cupei României, faza județeană!

  • njwc.info
  • mai 10, 2016
  • 0

Mâine seară, vom cunoaște finalistele Cupei României (faza județeană). Începând cu ora 17,30, patru dintre cele mai  bune formații din primul eșalon județean se duelează după cum urmează:

La Ineu: Crișul Chișineu Criș – Lunca Teuz Cermei

Cele două formații sunt implicate în lupta pentru titlul de campioană a județului, cu mențiunea că băieții lui Alin Drăgan mai au doar șanse teoretice. În schimb, Cermeiul e în pole-position, iar duminică poate face pasul decisiv odată cu derby-ul cu Unirea Sântana. Tocmai de aceea, „alb-roșii” de pe Teuz e mai mult cu gândul la puncte, decât la disputa cu „alb-albaștrii” de pe Criș. „Suntem cu gândul în special la meciul cu Sântana și vom aborda în consecință semifinala cu Crișul. Toți băieții ar dori să joace mâine, dar unii dintre ei vor fi menajați. Vom face 4-5 schimbări în formula titulară, sperând ca cei care vin de pe bancă să-și aducă aportul la un rezultat bun. Am dori și finala Cupei, dar nu facem un scop în sine din asta. Obiectivul principal e promovarea la Cermei”, a menționat Petre Bulza, președintele liderului din Liga a 4-a.

Aflată la 4 puncte în spatele Cermeiului, Crișul mai are doar șanse matematice la câștigarea seriei. Tocmai de aceea, lui Modan. et. comp. le rămâne mai accesibilă Cupa. „Vrem să jucăm și să câștigăm. Am dori să câștigăm un trofeu în acest sezon, iar dacă batem Cermeiul avem șansele noastre la Cupă. Știm că înfruntăm o formație ce aleargă pe două fronturi, s-ar putea să nu joace cu cea mai bună echipă, dar asta nu e treaba noastră. Ne uităm doar în curtea noastră, fără a-i subestima vreun moment”, a spus Ghiță Drăgan, managerul Crișului, care nu-i are dispoziție pe Jude (suspendat) și Magda (accidentat).

Arbitri: Tudorel Jurcă – Daniel Bondar, Alexandru Pantea. Observatori AJF:  Leontin Buda, Andras Mako.

La Șiria: Progresul Pecica – Șoimii Lipova

Mâine, se reeditează duelul din Supercupă de la începutul stagiunii. În luna august, exact la Șiria, pecicanii au dispus cu 3-1 la lipovani. La o primă vedere, raporturile de forță nu s-au schimbat prea mult, în sensul în care trupa lui Lucian Ciba pare mai solidă. Asta o recunoaște chiar președintele „șoimilor”. „Plecăm șansa secundă în fața unei echipe fruntașe ce a fost implicată mult timp și încă mai păstrează șanse matematice la promovare. Vrem să ținem pasul cu ei, dar asta depinde doar de jucătorii noștri. Dacă au băgat la cap mesajul pe care i l-am transmis ieri, avem șanse la calificare, dacă nu, rămânem să ne lingem rănile. Sunt destul de dezamăgit pentru unele rezultate din retur, probabil vor urma schimbări în vară, dar până atunci ne-a mai rămas această Cupă. Vrem să ne păstrăm trofeul, așa că trebuie să câștigăm mâine”, a punctat Radu Pop. Orza și Bercu sunt absențele Lipovei

Refăcându-și puțin moralul cu Felnacul, după dușul rece de la Criș, Pecica pare a avea argumente pentru o prestație bună și un rezultat pe măsură cu Lipova. Meciul e important și pentru „galben-albaștrii” prin prisma faptului că nu mai au alt obiectiv palpabil. „Dacă tot facem antreanamente și suntem plătiți e de datoria noastră să dăm tot ceea ce putem în meciurile rămase de disputat în acest sezon. O victorie cu Lipova ne-ar duce în postura de a juca cu un trofeu pe masă și ne dorim mult acest lucru. Întâlnim o formație bună, peste locul ocupat în clasament, dar pe care am bătut-o deja de două ori în acest sezon. Sperăm să o mai facem și în această săptămână, mai ales că sâmbătă jucăm pe terenul lor în campionat”, a precizat Lucian Ciba. Lui Topai și Șiclovan, accidentați deja de mult timp li se alătură Boldizsar, Ponta și Gabor, cu mențiunea că ultimii doi ar putea strânge din din dinți pentru partida de mâine.

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Sebastian Pantea, Andreas Junger. Observatori AJF: Răzvan și Ovidiu Coman

Semifinalele se joacă într-o singură manșă, combatantele nefiind obligate să respecte regula celor doi juniori din campionat.

Lasă un răspuns

http://steroid-pharm.com

steroid-pharm.com

http://np.com.ua