Mai multe persoane au fost rănite după ce un autocar românesc s-a răsturnat în Italia

  • njwc.info
  • noiembrie 27, 2016
  • 0

Opt persoane au fost rănite, sâmbătă seara, după ce un autocar al companiei Atlassib care transporta 36 de pasageri a fost implicat într-un accident pe autostrada A4, din Italia, între Latisana şi San Giorgio di Nogaro, scrie presa italiană. Ambasada României în Italia precizează, pe pagina de Facebook, că în urma accidentului au fost persoane rănite uşor, care au primit îngrijiri medicale, pasagerii fiind deja preluaţi de un alt autocar al firmei de transport.

„În noaptea de sâmbătă spre duminică, la data de 27 noiembrie, a avut loc un accident în care a fost implicat autocarul unei firme de transport româneşti, care se deplasa dinspre Franţa către România, tranzitând Italia. Nu au fost victime în stare foarte gravă, doar răniţi uşor, care au primit îngijiri medicale de specialitate”, scrie pe contul de Facebook al ambasadei, precizându-se că un alt autocar al firmei a preluat pasagerii.

Conform reprezentanţei diplomatice, consulul general de la Trieste, Cosmin Dumitrescu, s-a deplasat la faţa locului şi s-a aflat în legătură permanentă cu ambasadorul şi cu Ministerul Afacerilor Externe de la Bucureşti. Ambasada a fost în cu conducerea firmei de transport, care s-a mobilizat rapid pentru a oferi soluţii pasagerilor.

Unul dintre răniţi a fost dus cu ambulanţa la Udine, acesta aflându-se în starea cea mai gravă, dar fără ca viaţa să îi fie în pericol, scrie Messagerro Veneto.

De asemenea, patru dintre răniţi au fost transportaţi la Latisana, iar alţi trei la Palmanova, situaţia lor nefiind îngrijorătoare.

Conform cercetărilor preliminare, autocarul s-a ciocnit cu o maşină de teren a Protecţiei Civile, poliţia rutieră făcând încă investigaţii la faţa locului. Pentru a permite desfăşurarea operaţiunilor de salvare, dar şi repunerea autocarului pe carosabil cu ajutorul unei macarale, a fost închisă o bandă de circulaţie, traficul nefiind perturbat semnificativ.

sursa: 

Lasă un răspuns

https://np.com.ua

www.steroid-pharm.com

искусственное оплодотворение киев цена