Magia Culorilor cu Adelin şi Adelina

  • njwc.info
  • ianuarie 7, 2017
  • 0

Adelin şi Adelina vă invită marţi, 10 ianuarie 2017, ora 17, la Sala Clio din Arad la vernisarea expoziţiei personale de fotografie şi pictură cu titlul: MAGIA  CULORILOR.

„În această expoziţie noi am încercat să ne jucăm cu culorile, așa cum am știut fiecare dintre noi mai bine, prin acril sau prin aparatul de fotografiat. Când lumea o să vină și o să vadă aceste lucrări trebuie doar să înțeleagă că am căutat o asemănare dintre pictură si fotografie, iar elementul comun găsit a fost lumina care este fundamentală în cele două arte. O a doua expoziție a noastră însă văzută cu ochi mult mai diferiți deoarece fiecare a încercat tehnici noi și abordări diferite. Aceasta este o expoziție timidă în care ne dorim să încântăm vizual oamenii și să le dăm puțin de gândit, să caute asemănări între aceste două arte, una mai veche decât cealaltă.

Mă numesc  Suciu Adelin şi sunt elev în clasa XI-F la Colegiul Național „Moise Nicoară”. Nu cred că pot spune prea multe despre mine deocamdată, dar am început fotografia din clasa a IX-a, iar tot ce am învătat a fost de la un om drag mie, Mircea Octavian Boran, care m-a susținut în toate proiectele la care am participat. Mă joc de-a fotografia și încerc pe cât posibil să arăt ceea ce simt eu pentru un anumit loc sau obiect. Particip la cercul de fotografie de la colegiu, iar anul acesta am reușit să devin membru debutant AAFR (Asociația Artiștilor Fotografi din România). Am participat la mai multe activităţi organizate de colegiul la care învăţ. Pentru mine această expoziție a fost o provocare pe care am reuşit să o trec chiar dacă în spatele ei a fost multă muncă. Sper că voi reuși să încânt privirea cu fotografiile realizate de mine.

Mă numesc Cristina Adelina Avrămuţ şi sunt în X-F tot la Colegiul Naţional „Moise Nicoară”. Prin lucrările mele încerc să mă exprim pur și simplu, să atrag oamenii să îmi vadă lucrările și să îi fac să înţeleagă ceea ce am vrut eu să exprim. Pictez încă de mică, iar fiecare lucrare pe care o realizez este o provocare de a reuși să mă autodepășesc și să încerc să văd ceea ce nu vede nimeni, să ajung ca, dintr-un lucru mic, să rezulte o lucrare complexă.

Mulțumim Complexului Muzeal Arad pentru că ne-au oferit Sala „Clio” pentru expunerea lucrările și Asociaţiei Foto Club Arad pentru toată susținerea acordată”, se arată într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

別れさせ屋 兵庫

розробка інтернет магазину

steroid.in.ua