Liliana Gheorghe, una dintre tinerele care nu au supraviețuit incendiului din Colectiv, era studentă eminentă la Litere. Toată lumea a fost impresionată de ultima ei dorinţă de pe patul de spital: să i se citească.

  • njwc.info
  • noiembrie 4, 2015
  • 0
Tânăra originară din Tulcea se afla vineri seara în club Colectiv, alături de prietenii ei. Se număra printre cele mai bune studente ale Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, uimindu-i pe toţi cu pasiunea ei pentru literatură.

Avea o şansă la viaţă, fiind salvată din ghearele nemiloase ale incendiului, însă duminică dimineaţa, pe patul Spitalului de Arşi Liliana şi-a dat ultima suflare. Nu înainte, însă, de a le cere ceva prietenilor ei un ultim lucru, simţind parcă sfârşitul. „Ieri ne-a rugat să-i aducem o carte. Își dorea să-i citim. Aceasta era dorința Lilianei… Ultima dorință a studentei de la Litere și a colegei care era preocupată de faptul că nu o să ajungă la facultate și ne ruga să-i împrumutăm cursurile până își revine. A unui suflet care era mereu vesel și dornic să experimenteze cât mai multe lucruri; a omului care se bucura de viață, de culori și de muzică; a celei care acum câteva zile voia să îi facă o surpriză unei prietene cumpărându-i cărți. Vineri seara a avut nevoie de un moment în care să se relaxeze, să fie liberă și a mers împreună cu prietenii în clubul Colectiv. Azi, n-am mai apucat să-i citesc… Odihnește-te în pace, Liliana Gheorghe!”, este mesajul care circulă acum pe internet, la câteva ore de la moartea ei.

 sursa fresh 24

Lasă un răspuns

www.progressive.ua

аккумулятор для грейт вола

https://winnerlex.com.ua