Liliana Gheorghe, una dintre tinerele care nu au supraviețuit incendiului din Colectiv, era studentă eminentă la Litere. Toată lumea a fost impresionată de ultima ei dorinţă de pe patul de spital: să i se citească.

Niciun comentariu
Tânăra originară din Tulcea se afla vineri seara în club Colectiv, alături de prietenii ei. Se număra printre cele mai bune studente ale Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, uimindu-i pe toţi cu pasiunea ei pentru literatură.

Avea o şansă la viaţă, fiind salvată din ghearele nemiloase ale incendiului, însă duminică dimineaţa, pe patul Spitalului de Arşi Liliana şi-a dat ultima suflare. Nu înainte, însă, de a le cere ceva prietenilor ei un ultim lucru, simţind parcă sfârşitul. “Ieri ne-a rugat să-i aducem o carte. Își dorea să-i citim. Aceasta era dorința Lilianei… Ultima dorință a studentei de la Litere și a colegei care era preocupată de faptul că nu o să ajungă la facultate și ne ruga să-i împrumutăm cursurile până își revine. A unui suflet care era mereu vesel și dornic să experimenteze cât mai multe lucruri; a omului care se bucura de viață, de culori și de muzică; a celei care acum câteva zile voia să îi facă o surpriză unei prietene cumpărându-i cărți. Vineri seara a avut nevoie de un moment în care să se relaxeze, să fie liberă și a mers împreună cu prietenii în clubul Colectiv. Azi, n-am mai apucat să-i citesc… Odihnește-te în pace, Liliana Gheorghe!”, este mesajul care circulă acum pe internet, la câteva ore de la moartea ei.

 sursa fresh 24
Category: njwc.info
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

www.progressive.ua

аккумулятор для грейт вола

https://winnerlex.com.ua
Meniu