La Real Arad s-a deschis ofical unica Bancă de Scutece din România FOTO

Niciun comentariu

Unica Banca de Scutece din ţară şi-a deschis oficial porţile în magazinul Real din Arad. Zilnic tot mai multe persoane sunt provocate să doneze câte ceva copiilor abandonaţi în maternităţi. Anamaria Nyeki, preşedinta Cetăţii Voluntarilor, care este şi inţiatoarea campaniei, spune că până acum au fost strânse produse care vor ajunge doi ani.

Astfel, la o lună de la iniţiativă putem spune că banca a început să se umple de scutece şi produse pentru bebeluşi.

„S-a deschis oficial Banca de Scutece, un proiect unic în România, o idee extraordinară care vine din partea unei echipe de voluntari inimoşi, mă refer la Cetatea Voluntarilor. Cu această ocazie, Anamaria Nyeki mi-a lansat «provocarea» de a deveni donator în această bancă de scutece, provocare pe care am acceptat-o cu plăcere şi cu inima deschisă. În acest context, vă provoc şi eu la rândul meu, pe toţi cei care mă cunoaşteţi, să veniţi alături de mine şi să aducem împreună o contribuţie cât mai substanţială la acest proiect generos pentru comunitatea noastră”, scrie Adrian Barbes pe pagina de Facebook.

Anamaria Nyeki spune că această campanie va mai dura încă un an. Timp în care se vor aduna multe produse, astfel încât să ajungă ani de zile la copiii abandonaţi în spitale.

banca scutece 1 banca scutece 2 banca scutece 3 banca scutece 4 banca scutece 5 banca scutece 6 banca scutece 7 banca scutece 8 banca scutece banca una

Category: Arad
Tags: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

best-cooler.reviews/

Этот классный веб сайт , он рассказывает про Купить Вимакс https://pills24.com.ua
pelican vs yeti
Meniu