L-a făcut şniţel: un hoţ a ajuns la urgenţe după ce a fost bătut de o casnică din Iaşi cu ciocanul de bătut carne

  • njwc.info
  • aprilie 16, 2016
  • 0

Un tânăr de 23 de ani a intrat prin efracţie în apartamentul a doi ieşeni. A fugit de acolo cu capul spart, după ce proprietara l-a lovit cu ciocanul de bătut şniţele, acesta lăsându-şi până şi bunurile personale în apartamentul pe care voia să-l jefuiască. 

Un tânăr din Iaşi nu va uita toată viaţa noaptea în care a intrat în locuinţa a doi ieşeni de la parter pentru a le sustrage bunuri. Bărbatul de 23 de ani nu doar că nu a reuşit să fure nimic din casa ieşenilor, însă a ajuns şi la spital cu capul spart după ce a fost lovit cu ciocanul de bătut carne în cap.

Femeia a folosit şi pistilul de la mojarul de usturoi

În prezent, Cristian Florin Sofieanu se află în spatele gratiilor, el fiind acuzat şi de alte fapte de furt. Zilele trecute el a fost trimis în judecată pentru tentativă la tâlhărie calificată. Fapta ce îi este imputată a avut loc pe 18 februrie anul acesta. În seara respectivă, soţii Georgel şi Tatiana A., în vârstă de aproximativ 50 de ani, s-au dus la somn mai devreme, în jurul orei 21. Înainte de asta, au stins luminile şi au asigurat uşa şi geamurile, au precizat procurorii. După aproximativ o jumătate de oră, văzând probabil că în apartamentul ieşenilor nu mai era lumină, Sofieanu a decis să intre prin efracţie şi să sustragă bunuri.

Ieşeanul şi-a pus o pereche de şosete pe mâini, pentru a nu lăsa amprente, şi cu o şurubleniţă a forţat geamul de termopan de la sufragerie şi a intrat în apartament. După ce s-a plimbat prin casă, Sofieanu a intrat şi în dormitor, unde, surpriză: a dat nas în nas cu proprietarul. Hoţul a încercată să se întoarcă în sufragerie, pentru a fugi pe geam, însă a fost oprit de bărbat. „În încercarea de a scăpa, inculpatul a exercitat asupra persoanei vătămate acte de violenţă (zgârieturi, lovituri, muşcarea mâinii). În ajutorul persoanei vătămate a intervenit şi soţia sa, care i-a aplicat inculpatului mai multe lovituri cu un tocător de şniţel şi un pistil de la mojarul de pisat usturoi. În cele din urmă, inculpatul a reuşit să scape şi să iasă pe fereastră afară din locuinţă“, au precizat procurorii ieşeni. Aceştia au mai arătat că, speriat de bătaia neaşteptată primită, Sofieanu a lăsat şi mai multe bunuri la faţa locului atunci când a fugit, printre care haine, un lănţişor şi un cercel.

Hoţul, dus la spital chiar de poliţişti

Cei doi soţi ieşeni au anunţat apoi imediat Poliţia, iar Cristian Sofieanu a fost identificat după ce victimelor li s-au prezentat mai multe fotografii cu posibili suspecţi. De asemenea, deşi a încercat să evite acest lucru, Sofieanu a lăsat şi mai multe amprente pe geamul apartamentului, descoperite de poliţişti. După ce a fost prins, Sofieanu a fost dus şi la Spitalul de Neurochirurgie, unde medicii au constatat că acesta are o plagă la nivelul capului produsă de lovitura primită în seara tentativei de tâlhărie cu ciocanul de şniţele. În final, pus în faţa dovezilor, Cristian Sofieanu şi-a recunoscut faptele.

sursa: 

Lasă un răspuns

https://best-cooler.reviews/

agroxy.com/prodat/podsolnechnik-155/nikolaevskaya-obl

https://agroxy.com